Важко визначитись який рол обрати? Радимо - краще сет!

2022-06-30

Паназіатська кухня приємно вражає своєю різнобарвністю. Страви пропонуються різні, проте незмінною класикою вважаються саме суші. Вони подобаються тому, що не лише чудово смакують, а й є надзвичайно ситними та поживними. А ще ці смаколики ідеально поєднуються з пікантним соєвим соусом, маринованим імбиром і гострим васабі, створюючи унікальну смакову композицію. Коли плануються посиденьки з друзями чи колегами, коханою людиною чи родичами, найбільш розумним рішенням вважаються саме сети суші. Завдяки різноманітності начинок, знайти улюблену позицію вдасться кожному. Замовити суші сети Тернопіль можна як для святкування важливих подій, так і для звичайних посиденьок. Вони неодмінно прикрасять стіл і піднімуть настрій кожному учаснику трапези.

 

Тернопіль суші: які популярні сети рекомендує скуштувати заклад Янг?

доставка янг

Якщо Ви бажаєте посмакувати найкращими Тернопіль суші, тоді ласкаво просимо у бар Янг! Це місце, в якому панує особлива атмосфера. Заклад приваблює сучасним інтер'єром і унікальною обстановкою. А ще неповторні емоції викликає меню. У ньому представлені як класичні суші в Тернополі, так і смаколики, створені по авторських рецептах. Окремої уваги заслуговують сети. Великою популярністю серед гостей нашого ресторану користуються наступні:

  1. Філадельфія. Від цієї страви будуть у захваті прихильники класики. Даний сет включає: філадельфію з лососем, креветками і вугрем, аляску з лососем. 
  2. YOUNG XXL. Це ідеальний варіант для великої компанії. Ви будете в захваті від філадельфії з лососем, аляски з лососем, аляски з вугром, каліфорнії з лососем, футомакі з креветкою, червоного дракону. А яка апетитна подача! Ви лише спробуйте і неодмінно переконаєтесь у неповторності цього чудового сету.
  3. ПАНКО. Бажаєте замовити кілограм суші Тернопіль або трішки більше для невеличкої компанії? Панко вугор-креветка, панко лосось-креветка, такеші з лососем та панко класичні неодмінно полонять Ваші серця. 
  4. PARTY SET XXXL. Ви лише уявіть, вага даного сету становить аж 3 кг! Він складається з традиційних та авторських смаколиків: філадельфії з креветкою, лососем, вугрем, аляски з лососем і креветками, червоного, золотого та рожевого дракону, каліфорнії з лососем, футомакі з креветками. Спробуйте замовити суші сет, який по-справжньому багатий і різноманітний! 
  5. СЕТ ДРАКОНІВ XL. Бажаєте замовити суші в Тернополі для романтичного побачення! Це чудовий варіант. До складу страви входять: червоний дракон, золотий дракон, рожевий дракон.
  6. ЕБІ ТЕМПУРА. Якщо Ви бажаєте скуштувати оригінальні файні суші Тернопіль, тоді ця позиція саме для Вас! Сет включає: кабаякі темпуру, кріспі рол з креветкою, ебі уромакі.

Це далеко не всі варіанти смачних сетів, що представлені в меню. В закладі Янг пропонується їх величезний асортимент. В наявності є навіть сети вагою 3 кг, які чудово підходять для посиденьок великої та дружньої компанії. Ви лише уявіть, наскільки вони сучасно виглядають і ідеально смакують. Звичайно, обрати улюблений смаколик із запропонованих позицій вдасться кожному. Суші Янг Тернопіль представлені як в традиційних, так і авторських рецептурах. Наші сушисти люблять експериментувати, тому для створення ексклюзивних смаколиків використовують ті інгредієнти, які максимально вдало між собою поєднуються. Всі страви без виключення готуються з любов'ю, саме тому вважаються найкращими у Тернополі. 

 

Сети суші на доставку по місту та передмісті: організуйте посиденьки чи святкування подій, де б Ви не знаходились

Файне місто знає, як зробити вечір неповторним і незабутнім. Щоб посмакувати стравами японської кухні, необов'язково відвідувати заклад Янг. Адже ми, СРФМ, пропонуємо скористатися такою послугою, як суші доставка Тернопіль. Вона виконується по місту та передмісті. Щоб обрати улюблені смаколики, спочатку варто переглянути меню на сайті fainemisto.com або ж у мобільному додатку. Наступний етап - оформлення замовлення. Для цього можна скористатись послугою в онлайн-режимі або ж зв'язатися з нами по номерах телефонів 0980557711, 0352519444. З адміністратором також можна домовитися про конкретний час приїзду кур'єра. Янг тернопіль доставка - це швидко, просто та зручно. А ще за допомогою даної послуги Ви маєте шанс накрити стіл для гостей без необхідності поратися на кухні, щоб їх приємно здивувати.

Наступна стаття >Наступна стаття