Ваша улюблена піца завжди поруч

2021-09-29

Смачна піца – страва, яку полюбляють усі дорослі та малеча й без якої не обходяться жодні посиденьки із друзями або ж перегляд футбольного матчу. Велика за розміром та з багатьма інгредієнтами, італійська піца є дуже популярною опцією серед тернополян, однак якщо Ви хочете дійсно замовити піцу, що пальчики оближеш, тоді Вам потрібно завітати до Сім'я ресторанів Файного Міста.

Яку замовити піцу можливо в Паб Файне Місто?

Сім'я ресторанів Файного Міста, спеціалізуючись на стравах національних кухонь багатьох країн та регіонів Світу та піклуючись про широке представлення італійської кулінарної традиції в Тернополі, відтепер пропонує замовити піцу в одному зі своїх закладів – Паб Файне Місто. Серед розмаїття страв української та європейської кухні цього закладу, піца Тернопіль яскраво виділяється не лише своїм привабливим зовнішнім виглядом та великим розміром, але й традиційною та авторською рецептурою приготування. Відтак, сьогодні в Паб Файне Місто представлене багатоманітне меню піци, аби, спробувавши всі позиції, Ви змогли віддати перевагу найсмачнішій:

смачна піца з креветками

  • Італійська піца «Маргарита» - справжня традиційна та найбільш відома італійська піца: томатний соус, моцарела, базилік, оливкова олія та сіль;
  • Піца Тернопіль «Капричоза»: томатний соус, моцарела, гриби, шинка, томати (може бути на вершковому соусі);
  • Італійська піца «Кватро Формаджі»: вершково-сирний соус, моцарела, пармезан, дор блю;
  • Піца Тернопіль «Салямі»: томатний соус, моцарела, салямі, томати, копчений сир;
  • Італійська піца «Прошуто»: томатний соус, моцарела, прошуто, вялені томати, рукола, пармезан.

Для Вашої зручності Паб Файне місто пропонує кілька способів замовити піцу Тернопіль лише на самовивіз – станом на зараз послуга доставлення піци є недоступною:

  • безпосередньо в Паб Файне Місто;
  • за телефонами, вказаними в шапці та підвалі сайту;
  • через безкоштовний мобільний застосунок «Файне Місто».

Смачна піца Тернопіль від Сім’ї ресторанів, що підкорить Ваше серце та шлунок!

Якщо коротко схарактеризувати мережу Сім’я ресторанів Файного Міста, то найбільший влучним описом буде готовність самовдосконалюватись. Прагнучи ставати кращими для власних відвідувачів, ми постійно додаємо до нашого меню все нові та нові витвори кулінарного мистецтва. Ось і смачна піца Тернопіль, представлена в меню піци у п’ятьох позиціях, була додана на численні прохання та запити наших гостей.

Купити піцу в Паб Файне Місто – це:

Паб Файне Місто – найкращий заклад, аби справжню італійську замовити піцу Тернопіль із хрусткою скоринкою, приготовану в печі з любов’ю!

  • те, що допомагає втамувати голод у розпал робочого дня, підвищуючи продуктивність праці;
  • недорогий та безпрограшний варіант, аби влаштувати пікнік із коханою людиною, друзями або сім’єю;
  • чудова можливість підживитися та надихнутись на нові звершення!
Наступна стаття >Наступна стаття