Вареники NA NEBI - смачніше ніж у бабусі!

2021-08-18

Якщо запитати середньостатистичного українця про те, яку страву потрібно вважати окрасою української національної кухні, то найбільш ймовірно, що після «борщу» він одразу назве «вареники».

Купити вареники з якими начинками та подачею пропонує ресторан На Небі?

тарілка з варениками та сметаною

Сучасна українська кухня має багато відомих на весь Світ традиційних символів, один з яких - українські вареники Тернопіль, що є поширеними не лише у більшості слов’янських національних кухонь, а й навіть у Італії, Японії та КНР. Ця родинна страва української кухні має безліч варіацій та є улюбленою як серед малечі, так і дорослих та людей похилого віку. Водночас, якщо Ви бажаєте їх скуштувати та не хочете витрачати час на приготування після важкого робочого дня й прагнете розслабитись, тоді Вам точно варто вареники купити в закладі На Небі!

На Небі - ресторан української кухні, в меню якого представлені унікальні вареники Тернопіль із заварного тіста, що покращать в позитивний бік Ваше уявлення про те, якою є справжня українська кухня XXI століття:

  • вареники з вишнею (89 грн/300 г), що подаються із кремом, мікрозеленню та зі свіжими ягодами чорниці й малини;
  • вареники з картоплею (79 грн/300 г), що подаються зі сметаною та мікрозеленню;
  • вареники з чорницею (89 грн/250 г), що подаються зі шматочками полуниці, чорницею, ніжним кремом та бісквітом;
  • вареники з творогом (84 грн/300 г), що подаються зі сметаною та мікрозеленню.

Таким чином, Ви можете купити вареники із традиційною картопляною або творожною начинкою та ненадовго подумки перенестись у дитинство, або ж спробувати сучасні фруктові варіації у виконанні наших кухарів та переконатись, що українські вареники Тернопіль – це не лише поживно, а й надзвичайно солодко!

На Небі – найкращий ресторан української кухні, щоб спробувати вареники Тернопіль!

Ресторан На Небі Тернопіль - сучасна українська кухня в центрі Тернополя, поєднана з європейськими та українськими традиціями приготування їжі відповідно до останніх світових гастрономічних тенденцій. Як гармонійної частини мережі закладів Сім’я ресторанів Файного міста, метою нашої діяльності є не лише смачно нагодувати кожного тернополянина та гостя міста, пропонуючи скуштувати вареники Тернопіль, але й робити все необхідне, щоб українська кухня популяризувалась у різних куточках нашої держави та за її межами.

Наш ресторан української кухні пропонує не лише вареники купити, а й різноманітні смузі, м’ясні та рибні страви гриль, картоплю, борщі, салати та закуски – все з метою того, аби показати, що сучасна українська кухня продовжує динамічно розвиватись, ці та інші традиційні страви якої на сучасний лад в нашому закладі повинен спробувати кожен українець та турист!

Наступна стаття >Наступна стаття