Вайб Італії у Тернополі - концептуальний заклад Antica Eatery

2024-07-01

Розмірковуєте, над тим, де поїсти в Тернополі? Набридли звичні піцерії та банальні кафе? Тоді ми маємо для вас персональне запрошення – відчуйте справжній італійський колорит, завітавши в Antica Eatery. Наша команда вас точно здивує своїми авторськими рецептами й особливою атмосферою концептуального закладу, в стінах якого відчуваєш дух сонячної Італії. Можна довго розповідати про те, як у нас файно, але краще забронювати столик і провести гарно час у ресторані авторської італійської кухні. 

 

Страви італійської кухні від Antica Eatery: відчуйте всю естетику смаку

Концепція нашого закладу побудована на єдності всіх ключових аспектів: від традиційної кухні до оформлення дизайну інтер'єру. Вишукані італійські страви, тематична атмосфера та приємна ненав'язлива музика – це все створює унікальний тандем і переносить вас думками в улюблений куточок загадкової Італії. Вперше завітавши до нас, ви більше не будете вагатись, куди піти поїсти в Тернополі, бо в Antica Eatery немає конкурентів. Це чи не єдиний концептуальний ресторан, який презентує італійські страви в унікальній інтерпретації. Те, що ви можете спробувати у нас, точно не знайдете в інших закладах харчування.

замовити італійські страви антіка

Чому варто відвідати наш італійський ресторан в Тернополі? Аргументи від Файного:

  • приємна та дружня атмосфера, адже СРФМ – це справжня українська родина;
  • високий рівень обслуговування та дотримання всіх правил ресторанного бізнесу, щоб кожному гостю було комфортно смакувати стравами у нас;
  • колоритна італійська їжа – ми регулярно оновлюємо меню та вдосконалюємо рецептуру класичних страв, щоб подарувати вам справжнє гастрономічне задоволення;
  • щедрі порції та цікава подача, адже для нас важливо, щоб вам було смачно, красиво й приємно у стінах Антіки;
  • розкішний інтер'єр – у нас дійсно красиво та по-італійськи витончено, тому якщо хочете спробувати класичні італійські страви або авторські позиції з меню, бронюйте столик на вечір у колі рідних людей. 

Antika – це особливе місце для щасливих людей, тому рекомендуємо вам забути про всі турботи й буденні клопоти, щоб нарешті відпочити, відновити сили й продегустувати вишукані страви італійської кухні.

Також цікаво: Піца з Антіка - топ 5 позицій аби справді ситно поїсти

 

Найпопулярніші страви з меню «Антіка»

Італійська кухня в меню досить різноманітна, тому кожен знайде собі їжу до смаку. Наразі на піку популярності сезонні страви зі спаржею. Якщо ви полюбляєте цей соковитий, корисний інгредієнт, неодмінно спробуйте піцу зі спаржею, салати, дорадо, яловичі медальйони. А для тих, хто проводить багато часу на роботі, та не знає, куди піти в Тернополі, щоб смачно перекусити або ж замовити доставку їжі, Антіка пропонує різноманітні ланчі. 

Найпопулярніші страви з меню «Антіка»:

  • пікантна піца Прошутто Крудо;
  • кростіні з томатами, прошутто або лососем;
  • антіпасті;
  • страчателла з томатами;
  • суп Качукко;
  • сирна паста за авторським рецептом;
  • тирамісу.

Насправді кожна страва варто вашої уваги, бо в ній втілений італійський дух і традиції колоритного народу. За потреби ви можете оформити доставку їжі від Antica або ж провести фантастичний гастрономічний вечір у стінах концептуального закладу. Окрім того, тут ви маєте можливість провести теплу зустріч у колі рідних чи друзів, щоб відсвяткувати певну подію. Для тих, хто прагне певного усамітнення, передбачений другий поверх – тут тихо, спокійно та гармонійно. Тому якщо ви відвідали вже всі заклади в Тернополі, хочете чогось особливого та незабутнього – завітайте до нас. Ми гарантуємо, що італійська атмосфера та авторське меню здивують вас, адже ми проти банальних ідей та стандартних рішень. 

ANTICA Eatery – ваш затишний італійський дворик у самому серці Тернополя!

Наступна стаття >Наступна стаття