Унікальний бар Тернополя «Пасаж Адлера 13»

2019-05-24

    Спраглі до нових відчуттів та емоцій жителі Тернополя давно потребували унікального за свою концепцією закладу. «Пасаж Адлера 13» став ковтком свіжого повітря, якого так не вистачало місцевим та гостям міста. Вишуканість інтер’єру, нереально смачна і поживна кухня, розмаїття алкогольної карти та індивідуальний підхід до кожного відвідувача – все це гармонійно поєднується у новому закладі від мережі ресторанів «Файне Місто».

«Пасаж Адлера»: меню від найкращих кухарів та барменів Тернополя

  13bar  Смачна їжа та напої відіграють ледь не найголовнішу роль у житті кожного закладу. Важливо вкладати у цю справу усю любов та майстерність для того, щоб гість у повній мірі осягнув гостинність та пошану до себе. Сім’я ресторанів «Файного Міста» зібрала у своїй команді однодумців – справжніх професіоналів ресторанного бізнесу, які готові щоденно створювати для Вас святковий та невимушений настрій. До Вашої уваги неймовірні страви, які готуються виключно з екологічно чистих продуктів: у нас Ви не скуштуєте стейк із «заколотої» свинини або салат із овочів, що виросли на генномодифікованих добавках – виключно найкраще для Вашого здоров’я!

    «Пасаж Адлера» пригощає своїх гостей неймовірними бургерами за власними рецептами – такої смакоти Ви ще ніколи не куштували! Ніжне м’ясо, яке просто тане у роті, свіжі та хрусткі овочі чудово доповнюють смак страви, а булочки вражають своїм ароматом. Поціновувачам справжнього живого пива смакуватимуть наші закуски, якими приємно поласувати у гучній компанії друзів.

    Також не оминайте увагою наші десерти, позаяк такого витонченого та ніжного смаку Ви ще не куштували в жодному ресторані! Ідеальне побачення у «Пасажі Адлера 13» Вам гарантовано: горнятка ароматної запашної кави та «П’яний брауні», а можливо дивовижний «Тірамісу»? Ваша кохана буде приємно здивована атмосферністю закладу та романтичним настроєм, який присутній у кожному нашому десерті.

Напої від найпопулярнішого бару Тернополя «Пасаж Адлер»

     Окрасою будь-якого бару чи пабу є барна стійка та професіонал, який готує за нею незрівняні коктейлі та напої. Алкогольні карти мережі «Файне Місто» є ледь не найбільшими якщо не в усій країні, то в регіоні стовідсотково. Ми готуємо для Вас настоянки на травах, фруктах та ягодах, подаємо найсмачніше крафтове пиво, змішуємо найвідоміші коктейлі та створюємо свої. До речі, авторські коктейльні шедеври від наших незрівняних барменів обов’язково мають бути оціненими Вами! Ми розробили декілька особливих рецептів, які дивують та вражають своїм п’янким ароматом і незабутнім смаком. Коктейль «Porto Franco», який приготував наш бармен, став фіналістом конкурсу від відомого в Києві закладу BarmanDictat – це маленька, але надзвичайно важлива для нас перемога, яка доводить: авторські коктейлі від «Пасаж Адлер» визнані найкращими критиками.

      Звичайно, кожен поціновувач благородних міцних напоїв та грайливих коктейлів буде почуватися затишно і комфортно у барі від «Файного міста». Але ми також раді гостям, які не вживають алкоголь, тому створюємо для них не менш видатні коктейлі. Обов’язково скуштуйте наш фірмовий трояндовий та щавлевий лимонади, не оминіть увагою імбирний ель та грейпфрутову содову – бездоганний смак та вишукана подача напоїв Вам запам’ятаються назавжди! Навіть якщо Ви у Тернополі проїздом або гостюєте у своїх друзів, ми впевнені, що аромат та незрівнянність смаку наших напоїв і страв Ви жадатимете відчути знову і знову!

«Пасаж Адлера» у Тернополі: унікальний концептуальний заклад

    Культура споживання алкогольних напоїв сягає сивої давнини – це безперечно правда. Поступово формувалися ідеї, створювалися та удосконалювалися рецептури, шукалися нові смаки та враження. Команда бару «Пасаж Адлера 13» розуміє свого гостя, знає його вподобання, тому зібрала у своєму закладі найкраще, що може сьогодні запропонувати «дрінк-спільнота» в Україні.

      Для того, щоб бути в курсі найсвіжіших новин про сім’ю ресторанів «Файного Міста», обов’язково підпишіться на нашу сторінку в інстаграм: https://www.instagram.com/klub_fainogo_mista/. Завітайте до «Пасаж Адлера», відгуки про який наповнені пошаною та любов’ю наших гостей, переконайтеся у їх правдивості та залиште свій! Ми завжди відкриті для кожного відвідувача, готові надати йому високий сервіс та створити незабутню атмосферу.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття