Унікальні рецепти приготування бургерів в пабі "Файне Місто"

2019-05-24

Заклади Тернополя дуже різні. Вони пропонують своїм клієнтам меню на будь-який смак та чудові можливості для приємного відпочинку. Гості та жителі міста можуть вибрати національні екзотичні та європейські страви і напої. Правда, вибрана концепція, як правило, накладає на меню та винну карту певні обмеження. Якщо ви бажаєте скуштувати страви високої кухні, шукаєте елітний ресторан. Плануєте відпочити у невимушеній атмосфері та розважитися з друзями за відносно невеликі гроші? Варто шукати молодіжні демократичні клуби. Проте, у такому закладі на варто розраховувати на можливість смачно поїсти та скуштувати елітні вина. Паб «Файне місто» має особливу концепцію. Ми відмовилися від стереотипного сприйняття пивного бару та пропонуємо клієнтам дуже широкий вибір напоїв та страв. У нас можна втамувати спрагу живим пивом, кавою та чаєм найвищого ґатунку, алкогольними та безалкогольними коктейлями, насолодитися смаком елітних вин. Меню дуже різнобарвне і містить пропозиції, зо здатні вдовольнити будь-які уподобання. Овочеві та фруктові салати, дуже багато страв з м’яса, риби та сиру, сирні палички, ковбаски, деруни, десерти – кожен зможе вибрати для себе щось смачненьке.

Файні бургери – особливий рецепт від найкращих кухарів Тернополя

kartohaЦя страва користується великою популярністю серед молоді. Сьогодні у суспільстві склалося неоднозначне ставлення до бургерів. Багато хто вважає їх шкідливою їжею. Ми категорично не погоджуємося з таким сприйняттям і переконані – усе залежить від вибору продуктів та технології приготування. Дійсно, у закладах фаст-фуду досить часто пропонують бургери, що не відповідають високим стандартам. Але це ніяким чином не стосується Пивного ресторану «Файне місто» у Тернополі. Ми пропонуємо бургери з куркою, телятиною та свининою. Для їх приготування використовується виключно свіже м’ясо найвищого ґатунку від місцевих фермерських господарств. Ніяких напівфабрикатів – ми готуємо котлети власноруч та смажимо їх на грилі за оригінальним рецептом. М’ясо зберігає максимум поживних речовин та не містить шкідливих канцерогенів, воно дуже смачне та соковите. Булочки також випікаються на кухні сім’ї ресторанів «Файне місто». Ми пропонуємо до бургерів соуси власного приготування. Кожен інгредієнт відповідає найвищим вимогам, приготування здійснюється у повній відповідності до стандартів. Файні бургери – страва, яку необхідно скуштувати кожному. Ви будете приємно вражені їх смаком, розміром і вартістю.

Хто винайшов рецепт бургера?

Популярність цієї простої, але смачної та поживної страви дуже висока. Більшість вважає, що бургери вигадали американці. Проте, кулінари з інших країн також претендують на авторство. Наразі ситуація з бургерами дуже заплутана, адже ніхто не хоче поступатися першістю. Знавці та дослідники історії розвитку кулінарії схиляються до думки, що рецепт смаженої свинини, покладеної для зручності між двома булочками, був завезений до Америки емігрантами з Німеччини. Навіть популярний варіант назви «гамбургер» від Гамбург говорить на користь цієї версії. Є інша цікава історія, теж варта уваги. Розповідають, що у 1885 році у місті Гамбург в штаті Нью-Йорк під час ярмарки родина фермерів Менчіс торгувала сандвічами зі смаженою ковбасою з свинини. Коли вона закінчилася, винахідливі підприємці почали пропонувати людям телячі котлети, покладені поміж двома булочками. Варто зазначити, що це дуже достовірна версія, адже дуже багато нових оригінальних рецептів з’являлося у ситуаціях, коли кухарям потрібно було знаходити вихід зі складного положення. Офіційно у 2000 році Бібліотека Конгресу США назвала людиною, що вперше приготувала американських бургер, Луї Лессінга. Це кухар, що працював у місті Нью-Хейвен у власному кафе в кінці XIX – початку XX століть. Клієнт поспішав і замовив якусь гарячу страву, але попросив приготувати її швидко. Луї у той час якраз працював з фаршем. Він сформував котлету і підсмажив її на грилі. Потім просто подав її між двома скибками тосту. Сталося це у 1900 році. Існує дуже багато інших версій винаходу бургера. Але в одному історики впевнені – страва виникла у кінці XIX століття. Сьогодні існує дуже багато варіантів. Кухарі з усього світу пропонують різні рецепти тіста для булочок. Замість класичної котлети з яловичини використовується будь-яке м’ясо, риба. Гурмани у елітних ресторанах ласують начинками з фуа-гра, яловичиною кобе чи чорними трюфелями. Бургер від відомого шеф-кухаря може коштувати сотні і навіть тисячі доларів. У Пивному ресторані «Файне місто» ціни набагато нижчі. Проте, смак наших бургерів здатний вдовольнити найвимогливішого клієнта та справжнього гурмана. Приходьте до нас, замовляйте живе авторське пиво та закуски. Чекаємо на вас з нетерпінням і гарантуємо приємний відпочинок у затишній атмосфері.

Наступна стаття >Наступна стаття