Унікальні ресторани «Файного міста»

2019-05-24

Сім'я ресторанів «Файне Місто» – це принципово нове явище для Тернополя, яке поєднує у собі вишуканий інтер’єр, високу кухню, концептуальність та приємні ціни. Гості із задоволенням розділяють із нами як щоденні трапези, так і дорогі серцю миті – весілля та Дні Народження. Запитайте у будь-кого: які атмосферні заклади Тернополя варто відвідати? І Вам стовідсотково без роздумів скажуть: Вам у ресторан «Файне місто»! Чому ми користуємося такою скаженою популярністю серед відвідувачів? Бо наші заклади дійсно унікальні для міста за своїм форматом і концепцією, а ще ми вміло поєднуємо професіоналізм та любов до їжі – завітайте до нас та переконайтеся у цьому на власному досвіді.

Паб «Файне місто»

DoorsУ 2012 році Тернопіль вперше познайомився із «Файним» в обличчі пабу. Ми поставили перед собою мету створити нові заклади харчування, які принципово будуть відрізнятися від усього, що було створено досі. Інтуїтивно відчувалося, що українці втомилися від однобокості вибору: українська корчма, недолугий гендель чи невиправдано дорогий ресторан. Паб «Файне місто» – це перше засіяне нами зерно, яке не тільки дало гарні плоди, але й потужні паростки: ресторан Jan Amor та «Клуб файного міста». Наш паб гармонічно поєднує у собі українську невимушеність та європейський дух. Надихаючись атмосферою легендарних закладів Європи, ми створили свій індивідуальний стиль, який дуже подобається нашим гостям. Живе пиво і авторські коктейлі – це візитівка пабу «Файного». Відмінним доповненням до напоїв є смачна європейська кухня, яка вражає своєю подачею та вишуканим смаком.

Jan Amor: ресторан високої кухні

Заклади «Файного» дійсно можуть складати гідну конкуренцію світовим ресторанам і Jan Amor (Тернопіль) є реальним доказом тому. Ми створили особливе й унікальне середовище, яке дозволяє обслуговувати гостей на високому рівні. Надихаючись колоритом Франції, Іспанії та Португалії, ми вирішили зробити три окремі зали у нашому ресторані. Тепер українці мають можливість опинитися в Європі, не покидаючи української землі. Для повноцінного «занурення» у новий формат вишуканості ми додали стравам свіжого погляду та нових обрисів. Висока кухня тепер є доступною для кожного, а наша розкішна винна карта посилить ефект присутності в іншій країні у декілька разів. Ми зібрали для Вас найкращі вина з усього світу, щоб Ви мали можливість пізнати смак розкоші тут і зараз. Страви ресторану Jan Amor у Тернополі мають вражаючі ціни, адже навіть гості зазначають, що так смачно і дешево поїсти не можна навіть вдома.

«Клуб Файного міста»: фьюжн по-українськи

Клуб «Файного» - це тандем розваги та смачної їжі. Ми створили у ньому особливий настрій та стиль, який ми характеризуємо як фьюжн. На першому поверсі паб-зона, де наші привітні бармени пригощають відмінним пивом і коктейлями. Наші гості із задоволенням тут проводять свій час, вболівають за улюблені спортивні команди та насолоджуються гучними посиденьками. Другий поверх ідеально підходить для романтичної зустрічі, адже там панує своєрідна лаундж-атмосфера. Тут тиха й ритмічна музика, м’які диванчики та особливий настрій. Меню «Клубу файного міста» поєднує у собі динамічність пабу та розкішний смак ресторану, тому кожен гість зможе покуштувати страви, які йому найбільше імпонують.

«Катакомби» від «Файного»

Чи може якийсь ресторан Тернополя розважити гостя краще за нас? Навряд чи, бо окрім стандартного дозвілля у вигляді запрошених музик і телеекранів, ми створили у підвалі «Клубу Файного» чотири квест-кімнати. Тепер відвідувачі клубу разом зі своїми друзями та близькими можуть відчути себе справжніми детективами, а дозвілля заграє новими фарбами та емоціями. Ми перші, хто наважився на таку ідею, але як показує час – наша творча нестримність є успішною і користується шаленим попитом.

Атмосферні заклади «Файне місто» (Тернопіль)

Дарувати позитивні емоції та пригощати смачною їжею – це наша робота, яка приносить неймовірне задоволення кожному працівникові мережі. Ресторани «Файного» дійсно унікальні за своєю концепцією та якістю обслуговування. Кожен гість, що завітає до нас, стовідсотково залишиться щасливим і задоволеним. Ми пишаємося своїми досягненнями та нестримно крокуємо вперед. Завдяки нам тернополяни та гості міста можуть насолоджуватися європейським комфортом із вкрапленнями української щирості. Кожний наш заклад по-своєму чарівний та особливий: гучні компанії обожнюють відпочивати у «Клубі Файного міста», для прихильників вишуканого смаку і розкоші працює наш ресторан Jan Amor, паб «Файного» з радістю зустріне охочих смачно поїсти та посмакувати авторськими напоями, а для тих гостей, яким не байдужі гострі відчуття та нові емоції є квест-руми «Катакомби». Завітайте до нас, станьте частинкою унікального й творчого осередку – «Файне місто»!

Наступна стаття >Наступна стаття