Унікальні поєднання алкогольних коктейлів та величезних бургерів - тільки у Пасаж Адлера 13

2019-08-13

Ми знаємо, що наші бургери Тернопіль просто обожнює! Як кажуть самі відвідувачі, вони неймовірно схожі до тих, якими можна поласувати в Америці, а там вже точно тямлять у приготуванні цієї страви. А що найкраще пасує до великих і ситних бургерів? Авторські коктейлі від барменів Пасажу! До речі, у нашому закладі коктейльна карта найбільша серед тернопільських закладів, тому ми неодмінно знайдемо, чим здивувати Вас сьогодні.

Бар у м. Тернопіль, в якому burgers and cocktails ідеально поєднуються один з одним

burgerЧому наш бар у м. Тернопіль такий популярний? По-перше, тут панує особлива атмосфера, що налаштовує на гарний відпочинок. По-друге, ми поважаємо культуру споживання алкоголю і вчимо цьому наших гостей. По-третє, тут завжди можна смачно поїсти і добре випити, а це вже суттєво впливає на хороший настрій і допомагає забути про всі клопоти.

Меню Пасаж Адлера орієнтоване на американську, іспанську та мексиканську кухні, але саме бургери стали фішкою нашого закладу. У чому їх особливість? Велика порція, що завжди супроводжується хрумкою картоплею-фрі, фантастичний смак та класна подача страви — і все це за дуже помірну ціну! Але як зробити свою вечерю ще смачнішою? Замовити авторські алкогольні коктейлі, що разом із бургерами створюють унікальний і дійсно незабутній смак. Ловіть декілька цікавих поєднань:

  • ROYAL BURGER З ТЕЛЯТИНОЮ + Kiss Of Casanova. Насичений смак портвейну і джину з чорничними нотками та роял з телятиною — справжнє королівське задоволення!

  • BURGER TUNA + Porto Tonic. В основі бургера стейк тунця, що гарно поєднується з легким бульбашковим тоніком та нотами стиглої груші. До речі, такий фішбургер інші заклади Тернополя не подають, тому у Вас є можливість скуштувати дещо особливе.

  • BURGER WILD TURKEY 13 + Japan Ice Tea. Ніжний смак індички чудово підкреслює японський чай матча з імбирно-цитрусовим післясмаком.

  • BLACK БАФФАЛО З ТЕЛЯТИНОЮ + Bloody Mary. Бар Пасаж Адлера 13 додав “чорному” бургеру ще більшої пікантності через особливий коктейль, в якому соуси Ворчестер і Табаско заграли новими фарбами.

Як може замовити їжу Тернопіль від Пасаж Адлера 13? 

Для того, щоб замовити їжу, Тернопіль має зайти на сайт Файного або зробити це через додаток для мобільного. У Вашій долоні цілий заклад, що пам’ятає всі попередні замовлення та допоможе вибрати щось смачненьке до Вашої вечері.

До речі, Ви можете обрати не лише бургери, доставка у м. Тернопіль також розповсюджується на інші страви, а ще можна замовити класні коктейлі To Go! Відтепер влаштувати запальну вечірку можна навіть удома, для цього не обов’язково відвідувати заклад. Як щодо Джин Тоніку або освіжаючого Аперолю? Гарантуємо, Ви будете задоволені на всі 100%! 

Сім’я ресторанів Файного Міста чекає на Вас у Пасажі, що на вул. Олени Кульчицької, 1. Доставляємо щодня з 12:00 до 23:30. Бронювати столики за телефоном: 067-131-33-03. 

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття