Улюблене місце зустрічі - Тераса Клубу Файного

2024-06-27

Сонячні дні та теплі вечори так і натякають на те, що саме час зустрітись з рідними чи погуляти самому, відвідавши центр міста. Кращі заклади Тернополя вже відкрили літні тераси, щоб ви могли відпочити у хорошій компанії, перекусити й насолодитися гарними краєвидами. Щоб зробити ваше побачення або зустріч з друзями особливими, рекомендуємо відвідати Klub Fainogo mista. Ми раді зустрічі з кожним – як з тернополянами, так і з гостями міста.

 

Де поїсти в Тернополі на терасі? В Клубі Файного міста!

замовити страви файного міста

Шукаєте атмосферний ресторан з терасою? Тоді вам до нас. Наша дружня команда створить найкращі умови, щоб ви смачно поїли, насолодились атмосферою закладу й спілкуванням з рідними людьми. Після першого ж візиту ви більше не будете думати, де поїсти в Тернополі, адже всі дороги ведуть в Клуб Файного. Наш заклад стане улюбленим для тих, хто цінує українські традиції, дружню атмосферу та приємне спілкування, ну і, звичайно, – смачну їжу.

Меню Клуб Файного пропонує досить різноманітне, а саме:

  • Сезонне спаржеве меню. Любителі здорового харчування та соковитої спаржі точно оцінять салати, боули, закуски та основні страви з цим інгредієнтом.
  • Сніданки. Улюблені сирнички чи типовий англійський сніданок? Вирішувати лише вам, адже Клуб Файне місто задовольнить будь-які смакові вподобання.
  • Холодні закуски та салати. Особливість нашого меню в цікавих смакових поєднаннях та експериментальних рецептурах, тому тільки у нас ви маєте змогу скуштувати справжні делікатеси, вишукані салати та брускети, які подарують істинне гастрономічне задоволення.
  • Гарячі перші та основні страви. Якщо ви хочете знайти літні тераси в Тернополі, де подають смачні обіди по-домашньому, будемо раді зустрічі з вами. Український борщ та вареники з картоплею від нашого шеф-кухаря точно викличуть у вас ностальгічні почуття.
  • Снеки до пива та закуски для компанії. Вирішили зустрітися з друзями та не знаєте, куди піти поїсти в Тернополі, щоб гарно провести час? Клуб Файного уже накриває на стіл та чекає вас у гості! Ми маємо чим вас здивувати.

Насправді перерахувати всі страви з меню Клубу Файного міста практично нереально, адже воно постійно оновлюється й доповнюється. Але з упевненістю можна сказати одне – з нами завжди смачно, приємно, душевно та по-домашньому!

Читайте також: Доставка їжі з Файного - що замовити на велику компанію?

 

Клуб Файного міста: меню, яке не залишить вас байдужими!

Для тих, кого цікавлять колоритні заклади Тернополя з особливою концепцією та високим рівнем обслуговування, Клуб Файного стане справжнім відкриттям. Ви можете до нас завітати як на сніданок, так і на вечерю, відсвяткувати урочисту подію чи просто запросити близьку людину на смачний десерт. 

Щоб вам було легше зробити вибір, ознайомившись з меню, перегляньте найпопулярніші страви серед тернополян:

  • Цезар з пряною куркою та чіпсами начос. Замовити їжу в Тернополі, яка подарує океан гастрономічних емоцій, можливо, якщо ви віддаєте перевагу Файному. Цей салат в мексиканському стилі закохає вас в себе з першого шматочка.
  • Клубний борщ. Делікатеси – це чудово, але є вічна класика. Українська кухня в сучасній інтерпретації від Файного здивує ваші смакові рецептори. Це страва єдності з національним характером, яку неможливо не любити.
  • Картопляне пюре з котлетою. А як щодо ностальгії? Ця страва з меню перенесе вас у дитинство та подарує приємну ностальгію.
  • Клубний дерун. Класична домашня їжа в Тернополі теж має попит, а щоб зрозуміти чому – спробуйте традиційні деруни з соусом, куркою та грибами.
  • Тріо млинців. Куди ж без десерту? Апетитні налисники з маком, вишнею та сиром в такій цікавій комбінації зачарують як подачею, так і смаковим поєднанням. 

У стінах Клубу Файного створюється історія, адже ми – це більше, ніж просто заклад харчування. Тому завітайте на нашу літню терасу, щоб відновити сили, відпочити й наповнитись приємними емоціями!

Наступна стаття >Наступна стаття