У різдвяну випічку Сім'ї ресторанів Файного міста ми заклали тепло, затишок і дух Різдва

2022-01-05

випічка від файногоСім'я ресторанів Файного міста не дарма називає себе саме так. 

Сім’я - це турбота не лише про себе, але й про інших. Саме тому нам важливо щоб кожен гість відчув тепло та затишок свят, насолоджувався улюбленими різдвяними смаколиками не залежно від того, готував їх чи ні. 

Це й не важливо, адже різдвяні свята, створені для затишних сімейних вечорів, теплих розмов та усмішок. І аж ніяк не для кухонних турбот. 

Саме тому Файна пекарня зібрала кращі рецепти Ваших улюблених смаколиків та приготувала різдвяні солодощі, що нарівні з іншими складниками містять у собі любов і турботу від нашої Сім’ї для Вашої Сім’ї! 

Ознайомитись з популярними позиціями та замовити можна на офіційному сайті fainemisto.com

Домашня випічка на Різдво - це завжди про приємну ностальгію та домашній затишок. 

Саме тому різдвяні солодощі смакують не лише діткам, а й дорослим. Ці десерти наповнюють святковий стіл теплом та усмішками, а в деяких випадках навіть приємною ностальгією.

Ви ж також не можете уявити посиденьок без філіжанки кави, чашки чаю та улюблених ласощів після сімейної вечері? 

Різдвяна випічка від Пекарні Файного - сучасні та традиційні смаколики для святкового столу

різдвяна випічка від файногоВідчуй справжній дух Різдва смакуючи улюблені солодощі! У меню Сім'ї ресторанів Файного міста є різдвяна випічка на будь-який смак. Тут знайдете і традиційні різдвяні пляцки з улюбленим кремом, і цікаві та незвичайні десерти, які підкорять серце кожного. 

Пляцки на різдвяні свята - те, без чого важко уявити ці дні.

Традиційним популярним смаколиком вважається різдвяний штолен. Це десерт німецького походження, що завоював неабияку популярність в українській кухні. 

Приємно вразити гостей і повернути їх в дитинство допоможуть горішки зі згущонкою купити які варто навіть якщо серед гостей немає любителів солодкого. Бо цей десерт, не залежно від віку, - обожнюють всі! Ніжне пісочне тісто тане в роті, а начинка викликає неабияке бажання скуштувати горішки ще. 

Макарони - також доволі популярні солодощі на Різдво. У меню знайдете різноманітні начинки, що неодмінно сподобаються кожному. 

Випічка на Різдво може пропонуватись як в традиційному, так і сучасному виконанні. 

Наші кондитери приділяють неабияку увагу не лише смаковим властивостям десертів, а і їхньому стилю виконання. Вони виглядають привабливо, тому викликають у гостей інтерес і бажання скуштувати. 

В меню пекарні Файного представлена як оригінальна, так і традиційна українська різдвяна випічка. 

Замовляйте додому із доставкою або смакуйте у закладі! Сім'я ресторанів Файного міста завжди чекає у гості саме Вас! 

Різдвяні пляцки та інші ласощі: як замовити десерт додому?

Вас зацікавила оригінальна чи традиційна різдвяна випічка? Хочеться приємно здивувати гостей? В такому випадку Вам варто замовити десерт додому. 

Умови доставки у Сім'ї ресторанів Файного міста дуже прості. Потрібно всього лиш оформити замовлення на конкретну суму. В деяких випадках українська різдвяна випічка доступна із безкоштовною доставкою. Обговорити ці моменти можна з адміністратором по номерах телефонів 098-055-77-11, 068-055-77-11 або ж дізнатись на нашому сайті. 

Приблизний час доставки оператори повідомляють під час підтвердження замовлення.

Всі смаколики надійно пакуються та доставляються в спеціальному посуді у ідеальному стані. Рекомендуємо напередодні різдвяних свят замовити десерт заздалегідь.

Наступна стаття >Наступна стаття