Твоє незабутнє день народження! Влаштуй крутий вечір із доставкою їжі від Сім‘ї ресторанів Файного м

2022-02-09

Твій незабутній день народження! Влаштуй крутий вечір із доставкою їжі від Сім‘ї ресторанів Файного міста

В найбільш особливий день року для кожного, в день народження, усе має бути бездоганно. Однак, бажаючи влаштувати ідеальне свято, потрібно обдумати багато деталей, зокрема місце проведення, кількість гостей, святкові декорації та, звичайно ж, скласти меню на день народження. Часу на все про все зазвичай обмаль, тому залиште справу створення меню на день народження вдома професіоналам – мережі Сім'я ресторанів Файного міста. Ми складемо та приготуємо унікальне святкове меню на день народження й здійснимо доставку їжі в Тернополі в найкращому вигляді!

Ну ось, однією проблемою менше! Замовляйте доставку меню на день народження та залиште кухонні турботи нам, отримуючи максимум задоволення й позитивних емоцій від святкування!

Смачне та різноманітне меню на день народження від Сім’ї ресторанів

меню на день народженняСім'я ресторанів Файного Міста має багаторічний досвід в організації різних святкових подій та сотні позитивних відгуків від наших клієнтів. Саме тому, ми розробимо та приготуємо найсмачніше меню на день народження, яке Вам коли-небудь доводилося спробувати! До нашої мережі входять сім унікальних концептуальних закладів, що пропонують страви української та іноземної кухні відповідно до останніх світових кулінарних трендів. Апетитні страви та кулінарні бестселери різних країн з оригінальною подачею та галицьким колоритом – те, що Вам потрібно для організації свята в теплому й затишному сімейному колі або гучній компанії друзів!

Яку б концепцію свого дня народження Ви не обрали, заклади Сім’ї ресторанів мають що Вам запропонувати:

  • Бажаєте свято в традиційному українському стилі і знайомих для усіх страв? Тоді замовляйте їжу на день народження з ресторану На Небі та пабу Файне Місто! Деруни, картопля, бограч, борщ, салати, житній хліб, багети, пательні, закуски та соковиті гриль-сети – душевне свято та щирі емоції гарантовано!
  • Хочете вразити усіх знайомих вечіркою в мексиканському стилі? Доставка їжі на святкування з бару Noname допоможе її організувати на найвищому рівні: тортильї, пікантні супи, такос, тапаси, буріто, бургери та традиційні мексиканські десерти! 
  • Захоплюєтесь азійською культурою та мрієте про поїздку до Китаю, Японії або Таїланду? Тернопіль доставка їжі з клубу Young допоможе стати на крок ближче до цієї мрії: десятки різновидів сетів суші, ролів, традиційних супів, салатів, бао-бургерів, лапши і м’ясних страв. 
  • Полюбляєте бургери, хот-доги, кесадильї та мексиканські закуски? Додайте їх із легкістю до свого меню на день народження з бару Пасаж Адлера 13! Гарантуємо, від неймовірного смаку наших бургерів Ваші друзі будуть у захваті!
  • Додати у Ваше банкетне меню на день народження нотки вишуканості, ніжності та легкості допоможе клуб Файного Міста, який пропонує справжні витвори італійського кулінарної традиції: найніжніші тортеліні та паста, брускети, закуски, легкі та м’ясні салати й десерти.
  • Переміститись на берег Атлантичного Океану та поласувати шедеврами французької кулінарії вдома допоможе сімейний ресторан Jan Amor: салати, закуски, випічка, десерти, найсвіжіші морепродукти преміумкласу й розкішна карта вин. 

Доставка їжі Тернопіль від Сім’ї ресторанів – умови та способи замовлення

Сім’я ресторанів здійснює доставку їжі в Тернополі за наступними умовами:

  • приймаємо замовлення онлайн на сайті , у безкоштовному мобільному застосунку «Файне Місто» або за номером 098-055-77-11 або 0352-51-94-44;
  • можна замовити як готове меню на день народження, так і створити своє;
  • здійснюємо доставку меню на день народження в Тернополі та за його межі;
  • безкоштовна доставка їжі на святкування в Тернополі від 500 грн, за межі міста – від 550 грн.

Нас полюбляють за по-домашньому смачні страви, приготовані з любов’ю, зручність в замовленні, доступні ціни та відповідальний підхід до своєї справи. Довірте створити Ваше свято саме нам!

Наступна стаття >Наступна стаття