Туризм зі смаком: відвідай заклади Файного міста!

2021-09-02

Сьогодні гастротуризм є одним із найпопулярніших різновидів туристичних поїздок всередині різних країн Світу, зокрема Україні, та закордон, оскільки неможливо сповна дослідити культуру та традиції нового для себе регіону або міста, не спробувавши страви, які так полюбляють місцеві мешканці. Інший варіант, коли гастрономічний туризм здійснюється з метою спробувати страви високої національної кухні різних іноземних країн, оскільки відповідні заклади є відсутніми у твоєму рідному містечку або селищі. Гармонійним поєднанням обох опцій є мережа Сім’я ресторанів Файного міста, заклади Тернополя якої пропонують здійснити справжню поїздку навколо земної кулі, не встаючи з-за столу!

Сім'я ресторанів Файного Міста – гастротуризм, вартий Вашої уваги!

Сніданок в Клубі Файного міста: бельгійська вафля з морозивом та полуницею

Сім’я ресторанів Файного Міста - мережа семи унікальних концептуальних барів, нічних клубів та ресторанів в серці Тернополя, об’єднаних спільною ідеєю нагодувати кожного тернополянина та гостя міста надзвичайно смачними, соковитими та ніжними стравами різних країн Світу, завоювавши їхні серця та шлунки, і підтвердити статус Тернополя як яскравого прикладу того, яким має бути якісний та сучасний гастротуризм Україна. Наші заклади Тернополя раз і назавжди позбавлять Вас довгих роздумів про те, Тернопіль куди піти, оскільки у нас є все необхідне, аби здивувати як і новачка у сфері страв високої кухні, так і досвідченого та вибагливого гурмана:

  • Пасаж Адлера 13 – іспанська, мексиканська, американська кухні та 16 топових бургерних сетів, приготованих за авторськими та класичними рецептами: поб’ємось об заклад, що не знайдете смачніших в Тернополі?
  • Клуб Young – справжній куточок Азії в центрі Тернополя: на Вас чекають авторські сети ролів з копченим і смаженим лососем, вугром, креветками та тунцем, знайти та спробувати подібні які в інших закладах паназійської кухні задача не з легких!
  • Нонаме клуб – якщо в інших наших закладах ми рекомендуємо спочатку спробувати найбільш популярні страви, то з Нонаме клуб такого не вдасться зробити: тут варто замовити все, оскільки мексиканська кухня – це запальна та пікантна новинка для нашого міста!
  • На Небі Тернопіль – шедевральні страви гриль сучасної української кухні, що готуються на відкритому грилі в центрі залу: спробуйте втриматись від того, щоб замовити щось ще, допоки ви спостерігаєте за приготуванням власного стейка!
  • Сімейний ресторан Jan Amor – морепродукти преміум-класу, устриці, рибні делікатеси та справжня випічка: Ви точно задумаєтесь про те, аби провести літню відпустку поблизу Марселя або Бордо!
  • Клуб Файного Міста Тернопіль – поживні італійські сніданки, пасти, тортеліні й брускети, що надають заряд легкості, класного настрою та енергії на другу половину дня!
  • Файне місто паб – заклад сучасної української та європейської кухні, що здобув свою славу на всю Тернопільщину завдяки фірмовим панським дерунам з телятини та свинини у соусі, що пальчики оближеш!

Сім’я ресторанів – гостинні заклади Тернополя, що дарують незабутні емоції!

Якщо гастрономічні тури організовуватимуться на Тернопільщину, то вони повинні обов’язково включати заклади Тернополя нашої мережі! У будь-якому разі на Вас, завітавши до Сім’я ресторанів Файного Міста цілеспрямовано або випадково, очікує:

  • затишна й невимушена атмосфера та відповідне тематичне оформлення кожного ресторану, що дозволяє з головою зануритись у культуру та традиції певної країни;
  • професійний підхід відданих своїй справі адміністраторів, офіціантів та кухарів, що створюватимуть максимальний комфорт протягом всього Вашого перебування згідно з протиепідемічними обмеженнями;
  • зручне розташування в центрі міста, що дозволяє водночас насолоджуватись стравами та краєвидами на визначні місця Тернополя.

Гастрономічний туризм в Україні та на Тернопільщині ще ніколи не був таким смачним та приємним, як із Сім’єю ресторанів!

Наступна стаття >Наступна стаття