Цікаві факти про суші

2021-04-29

Тернополяни обожнюють азійську кухню, особливо різноманітні роли. Цю страву часто обирають гості нашої мережі на доставку, бо це смачна та завжди вдала ідея для класного вечора. Суші сети у місті Тернопіль від нашого ресторану паназійської кухні ЯНҐ взагалі покорили всіх, адже у меню як популярна класика, так й оригінальні авторські роли.

Хочете замовити смачний сет суші у місті Тернопіль? Поки YOUNG готує його для Вас, почитайте цікаві факти про суші!

Суші ЯНГСуші — це не лише смачна їжа, а ціла культура. Країна Східного Сонця подарувала світові цю особливу страву, і хоча колись поєднання рису та риби було актуальним для простих бідних селян, згодом воно стало традиційним для більшості японців. Сьогодні ж сет суші у місті Тернопіль гості Файного охоче замовляють на вечірку або як альтернативу вечері.

Велика кількість людей обожнює суші, і ось Вам кілька цікавих фактів про суші сети та роли загалом:

  • Васабі. Його ще називають японським хроном. Являється не лише приправою до суші, але й виконує антибактеріальну дію. Васабі вживали для того, щоб вбивати бактерії та паразитів. Наразі це радше звичка, аніж необхідність.
  • Імбир. Це свого роду каталізатор, що допомагає “очистити” смакові рецептори між споживанням різних шматочків суші. Замовити суші у місті Тернопіль з нефарбованим імбиром Ви можете у нашому ресторані! На жаль, більшість закладів фарбують його у рожевий, однак ми прихильники традиційного японського підходу.
  • Руки чи палички? Суші можна їсти руками! А надто, якщо Ви не вправний японець, що оперує паличками навіть у поїданні супу.
  • Файна доставка суші у місті Тернопіль готує і доставляє Ваші улюблені сети за годинку-півтори, а от раніше на приготування потребувалося з кілька місяців. І взагалі, першочергово рис використовували для “консервування” риби, і вже згодом почали їсти їх разом.
  • В Young ресторані є рекордні сети вагою в 1 і 3 кг, що є ідеальним рішенням для дуже голодних і вечірок в азійському стилі. Але от що дійсно вражає, так це рол, завдовжки у 2 км 521 м! Це світовий рекорд!

Якщо хочеться поласувати чимось смачненьким, меню Young у місті Тернопіль знайде, чим Вас здивувати! Робіть замовлення на нашому сайті або через застосунок для мобільного.

Чому саме ЯНГ доставка заслуговує на Вашу увагу?

Якщо досі не куштували наші суші, негайно виправляйте це! Які переваги ЯНГ доставки:

  • Чималий вибір ролів і сетів, є овочеві та з морепродуктами.
  • Своєчасне доставлення по місту (від 200 грн) і за його межі (від 300 грн).
  • Можна замовити суші набір різної ваги, є великі пропозиції формату XXL для вечірок.
  • Гарні порції, гарантована якість! Готуємо тільки зі свіжих продуктів, що не проходили заморожування.
  • Своєчасне доставлення + безкоштовна доставка по місту при купівлі від 450 грн.

Замовити суші доставку у місті Тернопіль можна до 21:20. Чекаємо на Ваше замовлення!

Наступна стаття >Наступна стаття