Цікаві факти про найсмачніші бургери від бару Пасаж Алера 13

2019-05-26

Бургер – це одна з найпопулярніших страв. Він ситний, ароматний та смачний. Але, на жаль, у багатьох людей бургери асоціюються зі шкідливим фастфудом. Де розвіяти сумніви щодо їх шкоди та куди піти в Тернополі?

Найсмачніші бургери в барі Пасаж Адлера 13!

tistoБар Пасаж Адлера 13 зміг зламати ці стереотипи. Заклад пропонує клубне меню, в якому можна знайти багато цікавих страв. Одними із таких є бургери. Щоб їх приготувати, кухарі використовують лише сучасні технології. Більш того, всі інгредієнти свіжі та перевірені. Працівники закладу Пасаж Адлера співпрацюють лише з надійними постачальниками продуктів.

Бар Тернополя Пасаж Адлера – це ідеальне місце, де можна гарно відпочити та насититись надзвичайно смачними стравами. Бургери представляють собою не просто булку з котлетою, соусом та овочами, а справжній кулінарний шедевр. Рецепти пропонуються різноманітні. Прихильникам дієтичної їжі сподобаються бургери з рибою чи курятиною. Любителі ситних страв оцінять пухку та пишну булку, наповнену котлетою з телятини, овочами та пікантним соусом. В закладі пропонуються також величезні бургери. З'ївши їх, у гостя протягом довгого часу не з'явиться відчуття голоду.

Куди піти в Тернополі? - декілька причин відвідати бар Пасаж Адлера 13

В чому ж секрети приготування страв, які пропонує бар? По-перше, булки випікаються з правильно приготовленого тіста. По-друге, кухарі не використовують напівфабрикатів, які, як відомо, рахуються шкідливими. Та й по смаковим якостям вони займають останні позиції. По-третє, кожна котлета готується з любов'ю. Кухарі знають, як зробити її соковитою та ароматною. Вони використовують лише свіже та сертифіковане м'ясо. Ще однією важливою перевагою ресторану є те, що соуси готуються майстрами. Ніякого магазинного майонезу чи дешевого кетчупу в складі даних страв немає – лише свіжі та пікантні соуси. Зелень та овочі – важливі інгредієнти. На жаль, не всі заклади Тернополя це усвідомлюють. Працівники бару Пасаж Адлера приділяють якості овочів та зелені особливу увагу.

Бар Пасаж гарантує наступне:

  1. Швидку та красиву подачу страв. Бургери виглядають надзвичайно апетитно, а їх подача по-справжньому вражає.
  2. Великий вибір смаколиків. Тут пропонуються бургери з різною начинкою. Рибна, куряча чи теляча котлета – вибір за гостем.
  3. Багату алкогольну карту. З даними стравами ідеально смакують алкогольні коктейлі та пиво. У закладі пропонуються лише якісні та сертифіковані напої.
  4. Швидку та зручну доставку. Якщо немає можливості відвідати бар, тоді варто замовити їжу у зручне місце. Доставка їжі Тернопіль виконується швидко. Кур'єри вчасно привозять замовлення, тому люди зможуть отримати насолоду від гарячих страв. Доставка бургерів – це ідеальна можливість пообідати в офісі чи провести весело та смачно час з близькими людьми вдома.
Наступна стаття >Наступна стаття