Тренди тортів у 2021: як вибрати декор та колір

2021-08-17

Яскравим прикладом того, що їжа повинна бути не лише смачною та поживною, але й мати вишуканий та привабливий зовнішній вигляд, є торти Тернопіль. Однак, просто створити гарне оформлення тортів недостатньо, оскільки воно повинно відповідати не лише усім побажанням клієнта, але й сучасним кулінарним модним тенденціям у світі приготування цього десерту. Файна пекарня слідкує за трендами та оформляє найстильніші торти.

Оформлення тортів у 2021 році: Файна пекарня розповідає про тренди

Оформлення тортів – надзвичайно клопітка робота, яка вимагає особливої майстерності пекарів для втілення найбільш нестандартних ідей, оскільки кожний замовник бажає отримати оригінальні торти на заказ, які вразять його гостей насамперед своєю яскравою композицією та солодким смаком. Саме тому, до традиційних рецептів найбільш популярних різновидів тортів додається використання сучасних кулінарних технологій, які задовольнять потребу будь-якого замовника у створенні десерту, завдяки якому у кожного від свята залишаться по-справжньому незабутні емоції. Так, у 2021 році особливо варто звернути увагу на наступні ідеї оформлення тортів:

торт прикрашений макарунами

  • торти на замовлення у мінімалістичному класичному стилі: однотонна основа з мінімальною кількістю декору для святкування в стилі прованс;
  • асиметричні динамічні торти: коржі без крему із порушенням геометричних форм;
  • сучасні весільні торти, декоровані їстівними та реальними рослинними елементами, зокрема, зеленим листям та гіллям дерев;
  • торти на замовлення, виконані в одному стилі та кольорі із платтям нареченої, із відповідним квітковим декором та мереживами;
  • торти на замовлення Тернопіль, декоровані яскравими капкейками або макаронами – чудово підходять для корпоративного вечора або ювілею;
  • оформлення тортів однотонною або різнокольоровою глазур’ю: це дозволяє створити дзеркальне покриття на коржах, а його прикрашення фруктами або нанесення тематичного напису зробить десерт більш різноманітним.

Які торти на замовлення пропонує мережа Сім’я ресторанів Файного міста?

Ці та будь-які інші ідеї оформлення тортів з радістю та легкістю втілить для вас Сім'я ресторанів Файного Міста! Наші кухарі – це справжні чарівники, які виконають унікальні торти на замовлення для Вашого свята незалежно від його різновиду та концепції відповідно до усіх Ваших побажань!

Ціна торта на замовлення залежить від його різновиду та декору:

  • Чізкейк Сан-Себастьян (без цукру та глютену) – 580 грн/кг.
  • Чізкейк Солона карамель – 590 грн/1,5 кг;
  • Малина-фісташка – 420 грн/кг (від 2 кг);
  • Наполеон – 350 грн/кг (від 2 кг);
  • Естергазі – 380 грн/кг (від 2 кг);
  • Снікерс – 380 грн/кг (від 2 кг);
  • Грильяжний торт – 380 грн/кг (від 2 кг);
  • Чізкейк ягода – 400 грн/кг (від 3 кг);

Найвишуканішим гурманам ми надаємо можливість замовити сучасні весільні торти із індивідуальним декором, що оплачуватиметься додатково від 500 грн: для наших професійних кухарів як створити класичне оформлення тортів, так і реалізувати всі вищеперераховані тренди 2021 року – справа, до якої вони підходять уважно та відповідально!

Аби замовити торти Тернопіль, Вам достатньо зателефонувати за номерами, вказаними в шапці або підвалі сайту щонайменше за дві доби до бажаного часу його отримання, щоб обговорити із нашими адміністраторами необхідний декор та за потреби внести власні корективи у класичний склад або дизайн торту, що пропонує Файна пекарня.

Наступна стаття >Наступна стаття