Традиційні італійські страви, які можна скуштувати у КЛУБІ Файного Міста

2019-08-13

Серед українців однією з улюблених країн для гастрономічної втіхи є Італія. Хоча варто зазначити, що італійська кухня достатньо відома і популярна у всьому світі. Все не обмежується пастою та піцою, запрошуємо Вас до КЛУБУ Файного на вечерю у традиційному італійському стилі!

КЛУБ Файного Міста: страви італійської кухні у самому серці Тернополя!

carbonaraНайкраще персонально відвідати Італію, адже хто, як не місцеві жителі, може приготувати страви італійської кухні так бездоганно? Але якщо немає можливості або часу на подорож, варто зайти на чудовий обід чи вечерю до нашого ресторану, в якому можна пізнати всю глибину і тонкощі cibo italiano!

  • Паста. Надзвичайно популярна страва, фактично гастрономічна візитівка Італії. Її готують виключно з твердих сортів пшениці та з додаванням різноманітних соусів. Радимо скуштувати класичну Карбонару і спагеті з песто та моцарелою.

  • Тортеліні. Які ще ресторани у Тернополі можуть пригостити Вас чудовими тортеліні, які за смаком ідентичні до відомої у Болоньї страви? Пропонуємо замовити з грибами у трюфельному соусі і з пармезаном, з домашнім сиром та надсмачні з лососем, шпинатом та крем-сиром.

  • Брускета — італійська холодна закуска, що нагадує бутерброд. Для її приготування ми обираємо свіжоспечену чіабату та відбірні продукти першокласної якості, що їх для Вас замовляє КЛУБ Файного Міста. Тернопіль просто обожнює брускети з лососем, прошуто, авокадо та моцарелою.

  • Мінестроне з фрикадельками. Легкий і поживний суп, який готують з сезонних овочів. Найпоширеніша страва Італії, якою тепер можна поласувати у нашому ресторані!

  • Полента. Колись ця каша була розповсюджена тільки серед простих селян, однак вже зараз її подають навіть у дуже дорогих закладах. Ми пропонуємо Вам замовити справжню кукурудзяну поленту, яку ми подаємо з пармезаном та моцарелою — ситно і смачно!

  • Капрезе. Італійські страви відомі своєю лаконічною подачею та неймовірним багатогранним смаком. Секрет салату “Капрезе” у гармонійному поєднанні свіжих томатів, моцарели та соусу песто — все смачне до геніальності просте!

  • Тірамісу. Дійсно легендарний десерт, від якого важко залишитися байдужим і не замовити ще! Ми готуємо тірамісу за флорентійським рецептом, тому він такий особливо ніжний та невагомий.

Сім’я ресторанів Файного Міста запрошує Вас до справжньої Італії, тернопільський осередок якої розташований за адресою: вул. Шевченка, 23.

Доставка їжі Тернопіль. КЛУБ Файного Міста влаштує італійську трапезу навіть у Вас вдома!

Поласувати цими та іншими стравами з нашого меню можливо не лише у закладі, але також у власній квартирі. Зробити це максимально легко і просто, адже є “файна” доставка їжі. Тернопіль може зробити замовлення через наш сайт або офіційний мобільний застосунок.

З усіма пропозиціями можна ознайомитися в онлайн-меню у розділі КЛУБ Файного Міста. Доставка замовлень від 400 гривень безкоштовна! Кур’єр доставляє страви щодня з 11:00 до 23:30. Buon appetito!

Наступна стаття >Наступна стаття