Торти на замовлення від Файної пекарні: влаштуй незабутнє свято разом з нами

2021-07-30

Без чого важко уявити будь-яку святкову подію, наприклад, річницю весілля, хрестини або день народження? Торти на замовлення від Сім'я ресторанів Файного Міста – саме те, що стане справжньою окрасою Вашого свята, від якої Ваші гості будуть в захваті!

Торти на замовлення Тернопіль від Сім’ї ресторанів – витончений дизайн у поєднанні із солодким смаком!

Торти на замовлення Тернопіль є невіддільною частиною кожного свята для дітей та дорослих: саме подачею торт на замовлення Тернопіль кожне гуляння поступово підходить до свого завершення, а його споживання із чашкою ароматного чаю або горнятком кави у гучній компанії дарує кожному по-справжньому теплі та незабутні емоції від святкування. Саме тому, розпочинаючи організацію події, один з перших пунктів, що потрібно обговорити, є обрання місця, де виготовляють торт на замовлення Тернопіль.

Випічка тортів – достатньо непроста справа, яка вимагає велику кількість часу, терпіння та сил, однак багато людей все ж обирають варіант власноручної випічки торту. Якщо Ви прагнете заощадити щонайменше декілька годин свого часу на купівлю продуктів, вивчення тонкощів випічка тортів та їх правильного декорування, або ж лише опановуєте це мистецтво й не хочете експериментувати, то Файна пекарня, розташована в серці Тернополя, завжди до Ваших послуг!

Сім’я ресторанів Файного міста – це не лише мережа затишних семи ресторанів та барів, але й кондитерська, що виконує унікальні торти на замовлення із неймовірним смаком, що нагадує рідний домашній, оскільки нашу кухарі-чарівники спечуть торти на замовлення Тернопіль для Вас із любов’ю відповідно до усіх Ваших побажань. Ціна торта на замовлення залежить від його різновиду та декору:торти на замовлення

  • Чізкейк Сан-Себастьян (без цукру та глютену) – 580 грн/кг;
  • Чізкейк Солона карамель – 590 грн/1,5 кг;
  • Малина-фісташка – 420 грн/кг (від 2 кг);
  • Наполеон – 350 грн/кг (від 2 кг);
  • Естергазі – 380 грн/кг (від 2 кг);
  • Снікерс – 380 грн/кг (від 2 кг);
  • Грильяжний торт – 380 грн/кг (від 2 кг);
  • Чізкейк ягода – 400 грн/кг (від 3 кг).

Усі доступні торти на замовлення представлені в меню Сім’я ресторанів Файного Міста на сайті fainemisto.com з актуальним дизайном, який ми пропонуємо. Окрім того, Ви можете торти купити з індивідуальним декором, який оплачуватиметься додатково від 500 грн – ми втілимо будь-які Ваші ідеї в реальність!

Торти купити завжди легко та зручно із Сім’єю ресторанів!

Для того, аби кондитерські вироби або торти купити у Файна пекарня, Вам необхідно:

Демократична торт на замовлення Тернопіль ціна у поєднанні з їх широким різноманіттям в нашому меню та солодким смаком – саме те, чому потрібно Вам придбати торти на замовлення в нашій кондитерська Тернопіль для свого святкування!

  1. Щонайменше за дві доби до бажаного часу отримання торт на замовлення Тернопіль зателефонувати до нас за номерами, вказаними в шапці або підвалі сайту fainemisto.com
  2. Обговорити із нашими адміністраторами можливості: - виконання конкретних торти на замовлення з меню (наприклад, у зв’язку із наявністю/відсутністю сезонних ягід); - виготовлення індивідуального декору; - у разі необхідності, внесення власних корективів у класичний дизайн або склад торту.
  3. Назвати орієнтовний час та дату, на яку необхідно виготовити торти на замовлення Тернопіль, а також спосіб отримання – самовивіз (безкоштовно) або кур’єром в будь-яку точку Тернополя або за межі міста (вартість доставки згідно з загальними тарифами Сім’ї ресторанів).
Наступна стаття >Наступна стаття