Топ 7 страв з морепродуктів від ресторану Тернополя Ян Амор

2019-05-26

Затишне і неквапливе місце, в якому приємно повечеряти як у родинному колі, так і за романтичною вечерею з коханою людиною... Чи існує таке? Звісно, адже всі дороги до гастронасолоди ведуть через Ян Амор! Тут висока кухня постає інакшою, оновленою і до біса смачною. Запрошуємо відвідати декілька спешл-позицій з нотками моря, позаяк саме вони користуються найбільшою популярністю серед наших гостей!

Jan Amor, ресторан у Тернополі, який пригощає вишуканими стравами та вишуканими морепродуктами.

moreВподобання та смаки наших дорогих гостей суттєво вплинули на меню та загальну концепцію. Ресторан у Тернополі, що подає страви високої кухні та акцентує увагу на морепродуктах — це все про наш заклад. Для нових відвідувачів ми склали топ-страв:

  1. Для екстравагантних натур, які прагнуть особливого початку дня, у меню є чудова позиція — французькі устриці та келих ігристого!
  2. На сніданок ще радимо замовити млинці з лососем і авокадо — ідеальне поєднання користі та смаку!
  3. Лосось із зеленим пюре та стручковим горошком стовідсотково сподобається тим, хто слідкує за фігурою, але любить добре поїсти!
  4. Чаудер — відмінна альтернатива звичному супові! Ніжний вершковий смак та морепродукти преміум-класу точно не залишать Вас байдужими!
  5. А Ви знали, наскільки чука гарно ладнає з морепродуктами у нашому фірмовому салаті? Ми зібрали на одній тарілці топові інгредієнти: креветки, кальмар, восьминіг, філе мідії, тунець та лосось, а на завершення свіжий салатний мікс!
  6. Паста з креветками є класичним варіантом обіду чи вечері. Але не усі заклади Тернополя здатні презентувати її так, як це вміють наші кухарі. Ви заслуговуєте найкращого!
  7. Щупальце восьминога з цвітною капустою та картопляними крокетами здивують навіть вибагливих гурманів! Ви будете вражені та щасливі, обіцяємо!

Ресторани Тернополя, а особливо Ян Амор, відзначається своєю доброзичливістю та вишуканістю в сфері обслуговування своїх клієнтів: ми не лише зробимо Ваше свято незабутнім, а й допоможемо з організацією святкування та кейтерингом.

Ресторан європейської кухні Jan Amor запрошує на особливу вечерю та дегустацію вина!

Відомий не лише бездоганним сервісом та розкішним інтер’єром, ресторан європейської кухні заслужив любов місцевих/туристів ще своїми стравами та безпрограшним підбором напоїв до трапези.

Наша винна карта налічує пляшки з усіх куточків світу, не оминаючи увагою й українського виробника. Офіціанти порадять ліпший варіант та допоможуть скласти гармонійний тандем із позиціями меню!

Наступна стаття >Наступна стаття