Топ 5 страв, які рекомендує шеф-повар ресторану НА НЕБІ

2019-05-26

 

Кожен з нас має індивідуальні уподобання в їжі. Але є особливі страви. Вони відрізняються збалансованим смаком і подобаються переважній більшості людей. Тернопіль ресторан НА НЕБІ визначив найпопулярніші страви в меню закладу. Вам цікаво дізнатися про секрети їх приготування?

Ресторан української кухні NA NEBI: пісне меню для гурманів

supВідмова від м’яса, яєць і молочних продуктів не повинна призводити до погіршення стану здоров’я через дефіцит поживних речовин. Шеф-кухар ресторану NA NEBI переконаний - сучасна українська кухня дозволяє дотримуватися посту без відмови від принципів раціонального харчування і насолоджуватися смачною їжею

  • Голубці. Наші предки готували начинку з рису та гречки без меленого м’яса з додаванням підсмаженою моркви і цибулі. Кухарі NA NEBI пропонують скуштувати голубці з кускусом і білими грибами. Це дуже смачна і збалансована страва
  • Овочевий терін. Печені овочі з пікантним соусом песто подарують вам незабутні гастрономічні враження.
  • Табуле. Класичний рецепт базується на використанні булгуру. До нього додаються дрібно нарізані томати і зелень. В меню НА НЕБІ рецепт табуле доповнений печеним болгарським перцем і прянощами. Ці поєднання надають страві особливого пікантного смаку.
  • Бабагануш. Ніжне пюре з баклажанів з томатами, приправлене східними спеціями, поєднання лимонного соку і часнику - це бездоганна закуска для справжніх знавців.
  • Приємним відкриттям стане для вас гречана лапша з овочевим міксом. Це яскравий зразок збалансованої і корисної їжі з бездоганним смаком.

Ресторан NA NEBI пропонує дуже багато різноманітних страв. Меню української кухні охоплює повний спектр уподобань, а майстерність кухарів закладу здатна задовольнити найвищі вимоги.

Кращі ресторани Тернополя ціни, що приємно дивують

Вибір закладу громадського харчування базується на кількох критеріях. Клієнти бажають отримати краще поєднання сучасного сервісу, смачної та корисної їжі, приємної та затишної атмосфери з невисокою вартістю. Зазвичай, доводиться обирати між якістю та ціною. Але мережа закладів Файного Міста в Тернополі стала приємним виключенням з правила. Тут пропонують:

  • Смачну їжу, приготовану з якісних і свіжих інгредієнтів
  • Бездоганний сервіс - в ресторанах мережі гостинно частують і щиро прагнуть догодити кожному клієнту.
  • Приємний дизайн, що гармонійно доповнює специфіку закладу.
  • Низькі ціни.

Дуже рідко ресторани здатні задовольнити різні смаки. NA NEBI - сімейний заклад. Пропозиції в меню сподобаються гостям різного віку, переконаним прихильникам страв з м‘яса і веганам, тим, хто надає перевагу класичним рецептам української кухні, і тим, хто бажає скуштувати щось новеньке і незвичне. Це кращий простір для приємного відпочинку.

Наступна стаття >Наступна стаття