Топ 5 найулюбленіших страв тернополян в закладі Клуб Файного міста

2022-05-29

Де смачно поїсти в Тернополі та не залишити всі гроші? Відповіді на ці питання, напевне, цікавлять кожного жителя чи гостя міста. Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, запрошуємо Вас у Клуб Файного. Тут готуються улюблені страви тернополян, які приваблюють не лише ідеальним смаком, а й сучасною подачею. Цей ресторан входить до складу нашої Сім'ї, і він вже став одним з найзатребуваніших. У даному закладі пропонуються смаколики української та європейської кухонь. Ми вміємо підкорювати серця наших шановних гостей світовими бестселерами у традиційному галицькому виконанні. Для нас смак вважається основою всього. Тому гармонійне поєднання інгредієнтів робить страви соковитими, а випічку - хрумкою та ніжною. Якщо у Вас виникло бажання їх покуштувати не всередині закладу, а за його межами, тоді ми Вам пропонуємо скористатися такою популярною послугою, як доставка їжі Тернопіль. 

 

Улюблені страви тернополян у Клубі Файного

Звичайно, перед тим як замовити їжу Тернопіль, Вам варто детально ознайомитися з меню та особливостями кожного приготованого нами смаколика. Про те, які страви найбільше подобаються нашим гостям Ви дізнаєтеся з цієї статті. Ми залюбки з Вами поділимось 5 найулюбленішими смаколиками тернополян і гостей міста. До них належать наступні:

  1. Клубний сніданок з круасаном, лососем і авокадо. Файне місто клуб розуміє, що вдалий день починається зі сніданку. А саме тому він повинен бути збалансованим. Саме таким є цей клубний сніданок. До складу страви входять наступні інгредієнти: молодий сир, яйця, помідори, огірки, крем-сир, рукола. Якщо Ви бажаєте ним поласувати у рідних стінах, тоді для Вас ідеально підходить доставка їжі додому Тернопіль. Прокиньтесь зранку і залиштесь у затишному ліжечку, а ми подбаємо про Ваш сніданок.
  2. Салат Цезар з пряною куркою та чіпсами начос. Він манить чудовим смаком і сучасною подачею. Складається страва з міксу салат, соковитих томатів, ніжного бекону та запашного пармезану.
  3. Клубний борщ. Бажаєте замовити обід, який подарує Вам заряд бадьорості та позитивного настрою? Цей борщ Вам неодмінно сподобається. Він готується по унікальному рецепту зі збереженням традицій. Подається перша страва з булочкою та меленим салом.
  4. Банош з бринзою та беконом. Це традиційна страва гуцульської кухні, від якої в захваті наші гості. Для її приготування використовується якісна кукурудзяна крупа. Доповнюється смаколик соусом із трьох видів ароматних грибів. Хочете ним насолодитись вдома чи на роботі? Доставка здорової їжі Тернопіль - чудовий шанс це зробити!
  5. Чізкейк томлений. Це чудовий десерт, від якого будуть в захваті ласуни. До його складу входять: пісочна основа, хрусткий шоколадний шар з фундуком, ніжний вершковий сир, солона карамель. Клуб файного міста Тернопіль доставка також здійснюється цього смаколика. Замовте його у будь-яке зручне для Вас місце. 

клуб файного міста

 

Файне місто доставка меню пропонується різноманітне. Ознайомтесь з ним та оберіть улюблені страви. Зверніть увагу на вищеперераховані позиції, адже вони користуються неабияким попитом. Переконайтесь у їхній ідеальності та неповторності!

Читайте також: Ласуй улюбленими клубними стравами навіть вдома!

 

Чому варто замовити їжу Тернопіль у нас?

Якщо у Вас немає можливості відвідати наш заклад чи просто хочеться залишитися вдома, тоді Клуб файного міста Тернопіль доставка чекає на Вас. Замовлення ми пропонуємо оформити на сайті fainemisto.com, у мобільному застосунку або ж по номерах телефонів 098-055-77-11, 0352-51-94-44. Кур'єри завжди приїжджають вчасно та привозять страви ще гарячими (якщо цього потребує рецептура). Ви маєте можливість отримати цю послугу безкоштовно. Але для цього Вам слід замовити страви на певну суму. Більш детальна інформація надається у відповідному розділі.

Наступна стаття >Наступна стаття