ТОП 3 бургера за авторськими рецептами з меню бару Пасаж Адлера 13

2019-12-16

Якщо захотілося скуштувати страви американської кухні, то вам безсумнівно потрібно до бару Пасаж Адлера. Адже саме тут найсмачніші страви іспанської, мексиканської та американської кухонь у всьому місті, а ще оригінальні бургери на будь-який смак.

 

Бургери Тернопіль: де найбільший вибір?

 

burgerБар Пасаж пропонує широкий вибір бургерів як класичної рецептури, так і унікального поєднання смаків за авторськими рецептами. Саме у нашому закладі ви можете спробувати бургери з телятиною, індичкою, куркою, тунцем та моцарелою. 

Пропонуємо вам топ-3 найцікавіших бургера від Пасажу Адлера 13. Такого ви не спробуєте більше ніде.

  1. BLACK TRUFFLE BURGER. Величезний апетитний бургер з двома соковитими котлетами та чорною булкою. До страви також входить сир чеддер, рукола, телятина, трюфельна паста та соуси: баффало, блю чіз, чеддер. Подається з картоплею фрі, також можна обрати картоплю батат.

  2. BURGER WILD TURKEY 13. Соковитий та ситний бургер з індичкою та сирами фета і моцарела. До начинки також входить синя цибуля, айсберг, свіжі помідори та огірки, і три соуси: гуакамоле, блю чіз та гриль. Цей бургер такий апетитний, що відразу хочеться його з’їсти. 

  3. CHEESE BURGER З СОЛОНОЮ КАРАМЕЛЛЮ. Такого незвичного бургера ви не спробуєте більше ніде! Чорна булка, соуси, сир-гриль та солона карамель – це щось неймовірне! Не відмовляйте собі в задоволенні поласувати таким делікатесом, тим більше, що ціна дуже демократична й доступна кожному. Любителі оригінальних страв точно зацінять таке гурманське поєднання.

 

Як працює доставка бургерів від бару Пасаж?

 

Не маєте часу чи можливості завітати до бару Пасаж, але хочеться поласувати нашими апетитними бургерами? Не біда – замовте доставку!

Доставка з бару Пасаж Адлера 13 здійснюється щодня з 12:00 до 23:30 години. Особливістю закладу є те, що замовити можна не лише бургери та інші страви, а й класичні й авторські алкогольні коктейлі.

Умови доставки наступні:

  • Зробити замовлення, вартістю мінімум 200 гривень по місті Тернопіль і 300 гривень - за межі міста.

  • Оплатити вартість доставки, яка становить всього 30 гривень по Тернополю та 50 гривень за межами міста.

  • Отримати безкоштовну доставку можна при замовленні страв на суму від 450 гривень по місту та від 500 гривень за містом.

Замовити бургери можна на сайті закладу, або через спеціальний мобільний додаток, де відразу ж можна побачити вигляд, ціну та склад страви. Також можна просто зателефонувати по одному з номерів, вказаних на сайті в розділі «Доставка». 

Замовляйте улюблені бургери з Пасажу Адлера, адже такого вибору вам не запропонують ніякі бари Тернополя. Оригінальні й соковиті – вони справжня бездоганність смаку. 

Наступна стаття >Наступна стаття