Тим, кого любиш - найкраще! Обирай торт під замовлення для своїх особливих подій

2021-12-05

Планується святковий захід? Можливо, виникло бажання потішити смачним десертом себе чи близьких? Вихід є! Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, пропонуємо Вашій увазі торти на замовлення. Їх створюють справжні кондитери-чарівники. Вони дбають не лише за смак десертів, а й за вишуканий дизайн. Вони перетворюють їх в справжні шедеври, які шкода їсти. Не вірите? Переконайтесь! Торти на замовлення Тернопіль - це прекрасна можливість прикрасити святковий стіл. Ви та Ваші гості будуть у захваті від їх незрівнянного смаку та красивого зовнішнього вигляду. Нашою “родзинкою” є те, що Ви самі можете створити дизайн випічки.

 

Який замовити торт Тернопіль: популярні позиції Пекарні Файного

Замовлення тортів ТернопільНа сайті fainemisto.com Ви можете ознайомитись із видами десертів, які ми готуємо для Вас з любов*ю. В меню FaineMisto представлена наступні позиції:

  1. Малина-фісташка. Це справжній шедевр, де терпкий присмак фісташок гармонійно поєднується з солодкою малиною. Такий замовити торт Тернопіль Ви можете як для діток, так і для дорослих. Від нього буде в захваті кожен.
  2. Наполеон. Це, напевне, всім відомий десерт, який підкорює серця не одного покоління. Даний рецепт увійшов в історію, проте ми його трішки змінили. Спробуйте та відчуйте смак сучасної класики, де ніжний крем гармонійно поєднується зі слоєним тістом.
  3. Чізкейк ягода. Цей торт на замовлення Тернопіль дозволить Вам повернутися в дитинство, в садок, де ростуть солодкі та кислі ягоди, живуть корови, що щоранку дають смачне молоко. В чізкейку всі ці смаки гармонійно поєднуються.
  4. Чізкейк Солона карамель. Таке оригінальне поєднання з*явилось порівняно недавно, проте воно настільки сподобалось досвідченим кондитерам, що вони його ефективно впроваджують в десерти.
  5. Естергазі. Ефектний вигляд, хрумкі коржі, ніжний заварний крем з легким горіховим післясмаком - усвідомлення того, що Ви поринули у високу кухню!
  6. Снікерс. Це також популярний рецепт торту, який нагадує смак відомого шоколадного батончика. Арахіс, нуга, карамель створюють єдину композицію. Від такого десерту буде у захваті кожен.
  7. Грильяжний торт. В цьому смаколику ніжні коржі поєднуються з твердим, хрумким безе. Вас приємно здивує смак даного десерту, а його подача викличе лише позитивні емоції.
  8. Чізкейк Сан-Себастьян. Він не містить цукру та глютену, тому рекомендується всім людям. Замовити такий торт в Тернополі варто тому, що він корисний, проте надзвичайно смачний. Потіште дітей та дорослих цим прекрасним десертом!

Важливо знати! Коли потрібно доставити десерт у Тернопіль, торти на замовлення виконуються з урахуванням Ваших індивідуальних уподобань. Кожен десерт Ви можете отримати з ексклюзивним дизайном. Хочеться здивувати гостей? Замовлення тортів Тернопіль - це ідеальна можливість в кулінарний шедевр вкласти власну душу. А ще Ви можете узгодити питання щодо складників з нашими адміністраторами. Для прикладу, Ви можете за

мінити будь-який інгредієнт, якщо він Вам не підходить по тих чи інших причинах.

 

Ми пропонуємо не лише торти на замовлення Тернопіль!

У нас можлива не лише випічка тортів Тернопіль. Ви можете замовити смачні еклери чи цукерки з будь-якою начинкою. Для їх приготування використовуються лише перевірені та сертифіковані складники. Ми впевнені в їх свіжості та високій якості. Потіште себе та близьких вишуканими та ексклюзивними десертами. Таких смаколиків Ви не знайдете в жодному магазині. Вони ідеально підходять для проведення святкових заходів. Планується організація весілля, ювілею, дня народження, корпоративу, випускного вечора? Ласкаво просимо в Пекарню Файного. Ми знаємо, що вам запропонувати та чим Вас потішити. Звертайтеся! Ми враховуємо кожне Ваше побажання. Для нас важливо, щоб кожен клієнт залишився задоволеним. Торти з ексклюзивним дизайном, авторські цукерки зі смачними та оригінальними начинками, легкі та витончені еклери, що тануть у роті, чекають на Вас!

Наступна стаття >Наступна стаття