Тільки Восени: встигніть скуштувати нові сезонні страви у Клубі Файного Міста

2019-10-15

Восени хочеться кутатися в теплі шарфи, дивитися гарні фільми, пити гарячі напої і, звісно ж, ласувати смачними ароматними стравами. Тож КЛУБ Файного Міста підготував для своїх гостей неймовірні новинки у меню – сезонні страви з гарбузом. Гарбуз недаремно називають королем овочів, адже цей яскравий плід не лише дуже корисний, а й смачний. Поєднуючи його з іншими продуктами, КЛУБ Файного готовий вразити Вас осіннім салатом, супом та десертом. Поспішіть спробувати!

Щоб смачно поїсти в Тернополі, завітайте в Клуб Файного

Всім давно відомо – найбільш смачні обіди в Тернополі пропонує Сім’я ресторанів Файне Місто. Заклади постійно тішать новинками у меню, а цієї осені в Клубі Файного представлені оригінальні страви з гарбуза. Цей овоч багатий на вітаміни, клітковину, мінерали кальцію, залізо, мідь, фтор, цинк, каротин і калій. Введення різноманітних гарбузових страв в харчування налагоджує обмін речовин, звільняє організм від шлаків, навіть допомагає схуднути. Каротин у поєднанні з вітаміном Е в складі гарбуза – прекрасний імуностимулятор, що особливо актуальну в холодну осінню пору.

Гарбузове меню в ресторані представлене наступними позиціями: 

  • Сезонний салат з печеним гарбузом та фетою. В поєднанні з руколою й насінинами гарбуза ця корисна страва нікого не залишить байдужим.
  • Гарбуз BBQ. Подається з крем-сиром, в’яленими томатами, руколою, пармезаном, насінням гарбуза.
  • Гарбузовий крем-суп з блакитним сиром. Цей яскравий гарячий суп прикрасить будь-який похмурий осінній день.
  • Гарбузовий дерун з лососем, авокадо та крем сиром. Оригінальна страва просто не може залишитись без уваги.
  • Фірмовий медовик з гарбузовим кремом. Солодкий і корисний десерт, від якого важко відмовитися.

Заклади Тернополя, які варто відвідати

Клуб Файного Міста – це ідеальне місце, щоб провести час із друзями чи просто пообідати в невимушеній затишній атмосфері. Адже тут не тільки смачна кухня, а й приємне обслуговування, комфортні зали, бар і при цьому всьому демократичні ціни – що ще потрібно для веселого відпочинку?

Клуб Файного часом називають ресторан італійської кухні, адже тут справді широко презентована смачна італійська кухня. Проте меню різноманітне, де кожен знайде щось на свій смак. Заклад також завжди радує актуальним сезонним меню, прикладом якого є оригінальні страви з гарбуза цієї осені.

Усе клубне меню, в тому числі й сезонні новинки, Ви можете замовити собі просто додому чи в офіс, скориставшись зручною та швидкою доставкою. Доставка їжі діє як у Тернополі, так і за межами міста щоденно з 11 до 23.30.

Клубу Файного завжди цікава думка та фідбек клієнтів, тож залишайте свої текстові та фото відгуки про новинки в меню на гугл-бізнес, в соціальних мережах та на сайті.

Наступна стаття >Наступна стаття