Ти в курсі, що можна замовити улюблені страви відразу із декількох ТОП закладів Тернополя? Твоя СРФМ

2022-02-23

замовити їжу тернопільВи бажаєте замовити їжу української кухні, а Ваша друга половинка хоче посмакувати італійською піцою? Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, готові задовольнити побажання кожного, адже у нас Ви можете здійснити замовлення їжі одночасно з рідних закладів. Зручно, чи не так? Адже за один раз на Вашому столі можуть опинитися страви, які готують ресторани Тернополя нашої дружньої та щасливої Сім'ї. Ми - це про любов та турботу, хороший настрій і незабутні враження! Ми розуміємо, що їжа, яку Ви та Ваші близькі планують замовити, залежить від бажань. І не завжди вони сходяться! А тому замовити їжу Тернопіль у нас можна на будь-який смак! Ви лише спробуйте скористатись послугою доставки і побачите, наскільки все прекрасно та зручно, просто та зрозуміло! Ми - це Сім'я, яка дбає про Вашу. А для нас Сім'я - це не лише родинні зв'язки, а й дружні, романтичні! Це ті люди, які завжди поруч. Це ті, хто допомагають і підтримують, радіють і насолоджуються життям разом з Вами! 

Замовити їжу Тернопіль одночасно з різних закладів - це про нашу Сім'ю!

 Доставка їжі, яку пропонуємо ми, може одночасно здійснюватись із різних закладів. У Вас тепер не виникне суперечок, адже Вам та Вашим близьким вдасться поласувати будь-якою стравою. У нас немає обмежень. Дозвольте другу насолодитись японськими суші, а собі замовте американський бургер. Запропонуйте коханій людині страви французької кухні. Він чи вона проти, не розчаровуйтесь! Замовте для себе їжу з морепродуктами, а йому чи їй мексиканські такос, адже слід враховувати смаки та побажання другої половинки! У нас, у Сім'ї ресторанів Файного міста, пропонується смачна доставка одночасно з наступних закладів:

  1. На Небі. Кухню з цього ресторану Ви оціните, адже вона українська в сучасному виконанні. У нас також можна поласувати смаколиками на грилі, які готуються у величезному куполі, розташованому в самому серці закладу.
  2. Янг. Тут пропонується доставка їди Тернопіль японської, таїландської, в'єтнамської, китайської кухонь. Замовте традиційні суші або том ям для себе чи близької людини! В меню представлені і інші страви на будь-який смак.
  3. Файне Місто. Це наш первісток. Це паб, з якого почалась наша сімейна історія. Тут Ви можете замовити страви української та європейської кухонь.
  4. Клуб Файного Міста. В цьому закладі представлені страви української та європейської кухонь.
  5. Пасаж Адлера 13. Доставка їжі Тернопіль з цього бару актуальна в тому випадку, якщо Ви є прихильником бургерів з різноманітними, в тому числі незвичайними начинками.замовлення їжі
  6. NONAME. Важко знайти заклади Тернополя, де готуються мексиканські страви. Проте це місце Вас приємно здивує. Такос, бурітос, сети на компанію й інші смаколики чекають на Вас! Відчуйте запальну атмосферу Мексики!
  7. Ян Амор. Ресторан французької кухні пропонує скуштувати ніжні та соковиті страви з морепродуктів, устриць та інше. 

Як бачите, Тернопіль доставка їжі від нашої Сім'ї пропонується на будь-який смак. Завдяки тому, що ми можемо одночасно привезти страви із різних закладів, Вам вдасться зекономити свій час та задовольнити потреби свої та близьких Вам людей. Адже всі ми різні, у кожного з нас свої пріоритети не лише в житті, а й в стравах!

Як здійснити замовлення їжі з різних закладів?

Здійснити замовлення їжі з доставкою Ви можете по номерах телефонів 098-055-77-11, 068-055-77-11, на сайті fainemisto.com та у мобільному додатку. Перед тим, як замовити улюблені страви з різних закладів, Вам варто знати розклад роботи кур'єрської служби. У ресторані На Небі дана послуга надається з 12:00 до 22:20, NONAME - з 16:00 до 22:20, Файне Місто та Клуб Файного Міста - з 10:00 до 22:20, Пасаж Адлера - з 12:00 до 22:20, Янг - з 17:00 до 22:20. Оберіть найбільш підходящий час для того, щоб поласувати з Вашими близькими улюбленими стравами! 

Наступна стаття >Наступна стаття