Тернопільський ресторан NA NEBI запрошує на еногастрономічний вечір

2019-05-26

Наш сімейний заклад підходить не лише для смачного обіду з родиною, святкування весілля чи дня народження, але й для оригінальних заходів! На 27 березня ми приготували для Вас дещо особливе: як щодо еногастрономічного вечору?

Що таке еногастрономія? Це ідеальна комбінація вина та страв до нього! Кожний інгредієнт чудово розкриває смак напою, доповнює його та відкриває нові грані у своїх поєднаннях. В еногастрономії все підпорядковується певним правилам, завдяки яким і можна досягти бездоганному смаку. Сучасна українська кухня та вина князя Трубецького складуть Вам компанію цієї весни!

Ресторан у Тернополі NA NEBI влаштовує еногастрономічну вечерю!

nebo“Виноробне господарство князя П.М. Трубецького” є одним з найстаріших на теренах України та вважається еталоном українського класичного виноробства. Наш ресторан у Тернополі організовує захід спільно з цим винним брендом.

Запрошеним гостем буде Олег Стасенко — національний менеджер каналу HoReCa, експерт виноробної справи та член “Асоціації сомельє України”. Він поділиться унікальними історіями та традиціями культури виноробства. Окрім теоретичної частини, на Вас чекатиме практична — дегустація 3-х зразків білого і 3-х червоного вина під супровід страв від нашого шеф-кухаря Олександра Устименко.

Меню української кухні на цей вечір складатиметься з: карпачо із томленою індичкою та картоплею Violet Noir і соусом з паприки; форелі на кабачковому карпачо під соусом холондайс; терріну з кролика на крамблі зі солодового хліба та ще декількох вишуканих страв. Вони бездоганно розкриють смак вин “князя Трубецького”!

Які ресторани Тернополя можуть влаштувати для Вас екскурс у винну історію під трапезу від крутого шефа? Звичайно, заклади “Файного Міста”!

Ресторан української кухні NA NEBI запрошує тернополян на вишуканий і цікавий вечір!

Наш ресторан української кухні завжди намагається здивувати своїх відвідувачів і дати їм більше, аніж просто смачну вечерю та душевну атмосферу. Саме тому ми вкотре організуємо для Вас особливий вечір, на якому буде багато вина і чудових закусок до нього! Що потрібно знати про захід:

  • Відбудеться він 27 березня 2019 року о 19:00 за адресою — ресторан у м. Тернопіль НА НЕБІ, вулиця О. Кульчицької 2-А, 6- ий поверх.
  • Вартість складає 650 гривень з особи.
  • Рекомендуємо попередньо забронювати столик. Ви можете це зробити, подзвонивши адміністратору за телефоном 068-211-77-11.

Нагадаємо, що у нашому ресторані можна провести святкування заручин, річниці чи будь-яких інших важливих для Вас подій. Мережа закладів Файного Міста чекатиме на Вас!

Наступна стаття >Наступна стаття