Тандем сиру і вина. Поради від ресторану "НА НЕБІ"

2019-09-23

Здавна гастрономічний дует сиру та вина має чималу популярність серед гурманів. Наш стейк-ресторан відомий не лише цікавими стравами сучасної української кухні та грилю, позаяк у меню Ви можете обрати чудову пропозицію сирів локального виробництва, що відмінно пасують до нашої колекції вин.

Ресторан української кухні NA NEBI: ідеальне поєднання сиру та вина!

Для когось сполучення cheese and wine може здатися застарілим, але зрештою воно є бездоганним з точки зору розкриття винного букету та ароматики. Наш ресторан української кухні має для Вас декілька порад, як найкраще комбінувати ці два складники незабутньої вечері:

  • До складного просте, і навпаки. Витримані вина ліпше доповнити легким і ненав’язливим за своїм смаком сиром, у той час як молоді напої гарно поєднати зі зрілим молочним продуктом. Наші ресторани у Тернополі здатні запропонувати Вам гідну пару сиру та вина!
  • До ігристого спробуйте м’які та ніжні сири. Як щодо Martini Asti та качоти з паприкою? Ми пропонуємо феєричне поєднання з легкою гострою ноткою! До речі, наша винна карта охоплює не лише вина Старого та Нового світу, але також модну біодинамічну та органічну пропозицію, а ще популярні помаранчеві вина! 
  • Витримані та насичені танінами червоні вина особливо вдало розкриваються завдяки твердим сирам. Радимо замовити наш напівтвердий сир з волоським горіхом чи молодий пармезан + карменер Reserva (Чилі, Центральна Долина) або піно нуар Marlborough Sun (Нова Зеландія, Мальборо) = ідеальний вайнпейринг від закладу НА НЕБІ!
  • Білі вина легкі, повітряні та простіші у комбінаціях. Рекомендуємо рокфор та совінйон блан Chardonnay Woodbridge з нашої розкішної винної шафи.

Сім’я ресторанів Файного Міста радить покласти до рота невеликий шматочок продукту, злегка пожувати його, не ковтаючи. Зробити маленький ковток вина та поєднати прямо у ротовій порожнині ці два інгредієнти! Так Ви краще відчуєте багатогранний смак винно-сирного тандему.

Вишуканий ресторан NA NEBI: чому варто відвідати?

Наш вишуканий ресторан треба навістити хоча б тому, що тут можна відчути себе дійсно на сьомому небі від гастрономічного щастя! Ми відомі найбільшою винною колекцією у місті, оригінальними інтерпретаціями української кухні та стильною атмосферою невимушеності. А ще ми пропонуємо:

  • Величезний вибір вина на будь-який смак + офіціанти допомагають підібрати ідеальну страву саме до Вашої пляшки. Фудпейринг та наша сучасна українська кухня здатні змінити Ваші уявлення про смачну та незабутню трапезу!
  • Скуштувати сири локального виробництва, виготовлені з органічних та екологічно чистих продуктів з додаванням карпатських трав і прянощів, каєнського перцю, паприки чи горіхів!

Файні ресторани Тернополя неодмінно вразять Вас своєю самобутністю та смачною кухнею. Будемо раді бачити Вас у НА НЕБІ за адресою: вул. О. Кульчицької, 2-А (6-й поверх)!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття