Святкування сімейних свят: ресторан Ян Амор зробить цей день неперевершеним!

2019-05-26

Родинні свята – завжди особлива подія, коли збираються дорогі і рідні люди за одним столом, захоплено обговорюють спільні історії, ласують смачними стравами. Не важливо, який саме привід є причиною для зборів – день народження чи підвищення на роботі, усе має пройти бездоганно! Але для відчуття найбільшого комфорту та насолоди можна обрати затишний заклад, наприклад, сімейний ресторан. Тут у нагоді стане наш розкішний і кулуарний Ян Амор – ідеальне місце для обіду у колі сім’ї.

Спокійний та неквапливий ресторан у Тернополі Jan Amor: Вам та Вашій родини сподобається відпочивати у нас!

streavaТри невеликі зали, кожна з яких оздоблена за витонченим європейським стилем, тиха і приємна музика, надзвичайний інтер’єр – все це вигідно відрізняє наш ресторан Jan Amor у Тернополі серед інших. Ми піклуємося про закритість закладу від міського гомону, тому ніщо не заважатиме Вам насолоджуватися вишуканою вечерею.

Додатково відзначимо обслуговування: обізнані та привітні офіціанти порадять чудову страву та напій до неї, разом із тим, Ви не відчуватимете нав’язливості або постійної присутності сторонніх людей. Святкування хрестин або будь-якої іншої значущої події вимагає певного усамітнення, хочеться, щоб поруч були тільки рідні і ніхто не втручався у цю атмосферу. Наш персонал чітко розуміє таке бажання, тому сервіс максимально якісний, але непомітний. Також пропонуємо скористатися такою послугою, як кейтеринг – супровід святкування дня народження за містом! Це дуже зручно, коли необхідно отримати професійну допомогу в організації, не відвідуючи ресторацію.

Сімейний відпочинок у Jan Amor: незрівнянна висока кухня від кращих кухарів міста зроблять свято досконалим та незабутнім!

Для кожного, напевно, сімейний відпочинок асоціюється зі смачною їжею. Ми прагнемо створювати особливий настрій під час вечері Вашої сім’ї, тому меню приємно вразить навіть найбільш вибагливого гурмана.

Ваше святкування заручин, весілля, іменин відбудеться на високому рівні – ми гарантуємо:

  • Формування нового меню, враховуючи індивідуальні смаки гостей.
  • Допомога з організаційними питаннями.
  • Дистанційне ресторанне обслуговування.

Ян Амор – винятковий ресторан у м. Тернопіль. Чому так? Бо він єдиний, хто використовує морепродукти дійсно преміум-класу, не заморожуємо їх, а регулярно замовляємо у закордонних постачальників. Лише використовуючи свіжі продукти, можливо приготувати бездоганний тар-тар з тунця або равіолі з лососем та червоною ікрою.

Наступна стаття >Наступна стаття