Святкування Нового року в рідному для тернополян пивному ресторані Файне Місто

2019-05-26

Відомий паб Файне місто – це надзвичайно популярний заклад, який відвідують не лише тернополяни, а й гості міста. Тут можна не лише гарно провести вечір з близькими людьми, а й зустріти Новий рік 2019 у Тернополі. Ми Вас чекаємо 31 грудня о 22.00.

Чому варто обрати Файне Місто паб?

greenЦей пивний ресторан відноситься до Сім'ї ресторанів Файне Місто. Концепція закладів різна, зате всі вони пропонують незабутньо провести новорічну ніч. Що ж очікує тих, хто обере паб і зарезервує тут столик ? Звичайно, це буря позитивних емоцій. Гості не будуть сумувати, тому що насолоджуватимуться феєричною шоу-програмою. Якісний звук, динамічна музика та цікаві виступи – це те, що викличе овації, захват, позитив! Публіку розважатимуть гурт Bugs & Bunny та Dj Artem La. А ще для присутніх в залі людей будуть проводитись всілякі цікаві конкурси, на яких можна і порухатись, і посміятись. Ведучі толерантно будуть відноситись до кожного відвідувача, тому якщо він не захоче приймати участі у них, вони не наполягатимуть. А ті , кому конкурси подобаються, зможуть отримати від них неабияке задоволення. Файне місто Тернопіль пропонує розваги для людей різного віку, тому святкування Нового року в цьому чудовому закладі подарує позитивні та незабутні емоції кожному.

Новорічне меню - головна фішка Файного Міста

Де дешево поїсти у Тернополі і весело провести новорічну ніч? Так, у пивному ресторані Файне місто. Новорічне меню пропонується різноманітне. Всі страви готуються професійними кухарями, які приділяють увагу кожній деталі. Вони не використовують напівфабрикатів, а виключно свіжі продукти. Меню файне місто включає салати, закуски, основні страви, гарніри. Любителям солодкого сподобаються вишукані десерти. Звичайно, небагато людей замовляють їх у новорічну ніч, але ж вони такі смачні. Свіжі фрукти чи, наприклад, вишуканий медовий торт, прикрасять святковий стіл. Файне місто паб меню приємно здивує найвибагливішого гурмана!

Навіть найбільш посидючі гості захочуть «відірватись по повній» у пабі Файне місто. Організатори даної події гарантують наступне:

  • Феєричну шоу-програму;
  • Цікаві конкурси;
  • Виступи відомого тернопільського гурту Bugs & Bunny та сучасні треки драйвового Dj Artem La;
  • Вишукані страви та напої.
Наступна стаття >Наступна стаття