Ресторан НА НЕБІ: 4 причин відсвяткувати визначну подію з нами

2019-09-10

Серед усіх наразі чинних закладів у місті Тернополі ресторан сучасної української кухні NA NEBI, якнайкраще підходить для відзначення як маленьких, так і великих, але безумовно важливих, визначних подій у Вашому житті. Тут ніколи не приготують тривіальних страв і не буде нудної подачі, адже вишуканий ресторан НА НЕБІ прагне вражати смаком та підкоряти серця відвідувачів приємною затишною атмосферою.

NA NEBI – найкращий ресторан Тернополя для визначних подій у Вашому житті!

Найкращий ресторан Тернополя NA NEBI запрошує відвідувачів скуштувати незвичайні страви та насолодитися вишуканою колекцією вина у незабутній атмосфері, адже заклад: 

  • Знаходиться на шостому поверсі будівлі в центрі міста, де з панорамних вікон і тераси відкриваються розкішні краєвиди, тому є популярним місцем для проведення романтичних вечорів та освідчення у своїх почуттях.
  • Має дуже світлий зал, з приємним інтер’єром в українському стилі, але у сучасній нетривіальній подачі, що ідеально підходить для сімейних святкувань, днів народження, христин.
  • Вміщає 70 осіб, тому Вам не доведеться завчасно замовляти столики, платити за оренду приміщення, шукати декораторів та витрачати час на інші клопоти, що є прекрасним рішенням для невеличкого стильного весілля.
  • Поверхом нижче знаходиться клуб ЯНГ, куди можна піти на дискотеку для продовження вечірньої програми.

Сучасна українська кухня ресторану NA NEBI через призму авторського бачення наших талановитих шеф-кухарів набуває неповторного вигляду та смаку, а винна карта закладу є найбільшою у регіоні. Обирати дійсно є з чого, тому наші офіціанти майстерно володіють мистецтвом фудпейрингу.

Наш фірмовий стейк на грилі має бездоганний смак. Ідеально просмажений ззовні та соковитий всередині він є відомим на все місто. А завершити трапезу можна скуштувавши авторські десерти NA NEBI та морозиво власного виробництва.

Хоч, головна концепція закладу – grill & wine, та нам є чим догодити не тільки поціновувачам м’яса, але і вегетаріанцям. Окрім м’ясних, Ви знайдете й інші чудові страви гриль у нашому меню.

Сім’я ресторанів Файного Міста слідкує за тим, щоб на кухні були лише найсвіжіші продукти, які відповідають своєму часу врожайності, з найближчих фермерств.

НА НЕБІ – стильний ресторан української кухні від Сім’ї ресторанів Файного Міста

Ресторан української кухні NA NEBI це заклад, де проводять романтичні вечері, зізнаються у коханні, роблять пропозиції, одружуються, тут святкують дні народження, хрестини, річниці разом з друзями чи сім’єю. Вже багато тернополян довірили нам проведення свят, урочистих та особистих подій. Ми впевнені, що і для Вас ресторани Тернополя мережі «Файне Місто» неодмінно стануть фаворитами серед інших закладів міста.

Наступна стаття >Наступна стаття