Коктейльна карта у якій кожен зможе знайти щось для себе - БАР Пасаж Адлера 13

2019-07-11

Якщо ти цікавишся, куди піти у Тернополі, ти точно приїжджий або вперше у місті. Однозначно радимо відвідати наш заклад, який допоможе тобі розслабитися, відпочити від буденщини і пізнати іншу сторону культури споживання алкоголю. 

Ми приготували для тебе безліч цікавих напоїв класичної, нової та авторської рецептури. Бар відомий своїм оригінальним баченням коктейльного смаку, адже наші бармени є учасниками українських та міжнародних фестивалів, талант і майстерність котрих відзначили експерти з барної культури!

Які бари Тернополя варто відвідати? У першу чергу, бар Пасаж Адлера 13!

Ми відслідковуємо світові тренди та задаємо свої, постійно розвиваємося, шукаємо нові оригінальні смаки і не боїмося експериментів. Саме тому інші бари Тернополя менш привабливі для тернополян, адже їм так подобається відпочивати у нас! Ми знаємо, чим здивувати тебе цього вечора, коктейльна карта пропонує цілу палітру цікавих смаків.

 Пасаж Адлера догодить кожному своєму гостю, позаяк у нашій колекції є всі відтінки коктейльної насолоди:

  • Легкі та солодкі, такі як Aperol Sprtz і Porto Tonic неодмінно тобі сподобаються! Ідеальні для цього сезону, адже приємно освіжають та розслабляють.

  • Якщо щодо солодких та міцних напоїв? Наприклад, Big Lebowski від бар Пасаж так класно поєднує у собі міцність горілки, кавовий лікер та вершково-шоколадний післясмак.

  • Кисло-солодкі Kraken та Grapefruit Sour обожнюють за їх приємну терпкість та бадьору свіжість.

До речі, якщо цікавить доставка їжі, Тернопіль можеш зробити замовлення на нашому сайті, за телефоном або через застосунок. Окрім смачної їжі ми також пропонуємо класні коктейлі To Go!

Справжні американські бургери у Тернополі для тебе приготує бар Пасаж Адлера 13

Відвідувачі закладу стверджують, що наші бургери у Тернополі найкращі ледь не у всій Західній Україні, ба більше, вони мають справжній американський смак! Для приготування ми обираємо локальні свіжі продукти, повністю відмовилися від заморожування чи напівфабрикатів, тому навіть булочки випікаємо самостійно!

 Що скуштувати:

  • Класичні CHICKEN BURGER + CHICKEN CHEESE BURGER. Американська кухня гармонійно поєднується з нашими коктейлями та крафтовим пивом місцевого виробництва, тому неодмінно спробуй декілька цікавих комбінацій!

  • Оригінальні новинки, такі як FISH BURGER, бургер Італьяно, BLACK Баффало з телятиною та чізбургер зі солоною карамеллю.

  • Гриль-пропозиція — CHEESE/BURGER GRILL.

  • Для особливо голодних є DOUBLE BURGER GRILL.

Сім’я ресторанів Файного Міста запрошує тебе чудово провести час у нашому барі, що розташований за адресою: вул. Олени Кульчицької, 1. Забронювати столик і дізнатися більше можна за телефоном: 067-131-33-03.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття