Сучасна українська кухня у інтерпретації ресторану НА НЕБІ

2019-10-23

 

Закладом з українською кухнею у Тернополі навряд чи когось здивуєш. Проте ресторан НА НЕБІ – це не просто традиційні українські страви. Це сучасна українська кухня в авторській інтерпретації, де звичні страви мають оригінальне звучання і поєднуються з незвичними продуктами. 

NA NEBI – унікальний ресторан української кухні

stravaАкцент у меню ресторану української кухні НА НЕБІ зроблений на стравах гриль – смачних і бездоганно просмажених, які нікого не залишають байдужим. Але крім цього заклад пропонує чимало незвичних страв. Вас обов’язково зацікавлять такі позиції в меню як:

  • Вареники з індичкою і фуа гра.

  • Вареники зі шпинатного тіста з творогом

  • Гречка з грибами у вершково-винному соусі.

  • Телячі щічки, томлені у винному соусі, на баноші з лисичками.

  • Грибна юшка з гречаною локшиною, смаженим бочком та печерицями.

  • Ікра щуки з дерунами.

Своїм гостям ресторан також пропонує колекцію сирів власного виробництва: з паприкою, з грецьким горіхом, з карпатськими травами, чи з канським перцем. Усі ці сири – це справжня смакова насолода.

А на завершення трапези варто спробувати фірмові десерти та морозиво власного виробництва, яке включає наступні смаки: чорниця бальзамічна, горгонзола, вишня з маскарпоне, з чорним шоколадом, ананасовий або полуничний сорбет. 

Ресторани Тернополя, які варто показати гостям міста та відвідати самим

Коли приїжджають гості з інших міст чи країн, завжди хочеться відвести їх в цікавий заклад, де смачно, гарно й атмосферно. Вишуканий ресторан NA NEBI – це саме таке місце, адже окрім апетитних страв він має ще чимало родзинок:

  • Перш за все – це чудовий краєвид Тернополя, який відкривається з панорамних вікон і тераси, адже заклад розміщений на шостому поверсі будівлі в центрі міста.

  • Дизайн ресторану виконано в незвичній сучасній подачі українського стилю. Натуральне дерево, багато зелені, ґонтова оздоба на стінах та величезні світильники з плетеної лози.

  • Відкрита кухня, яка дає можливість спостерігати за процесом приготування страв. У центрі зали розміщений гриль, накритий куполом.

  • Концепція grill&wine в закладі працює бездоганно, адже винна карта ресторану найбільша у регіоні, тож вибір вражаючий. Офіціанти завжди допоможуть підібрати ідеальне вино Старого чи Нового світу до обіду чи вечері. 

  • NA NEBI – це сімейний заклад, де панує приємна, душевна атмосфера, є дитяча кімната і можна святкувати незабутні святкові події: дні народження, річниці, хрестини. 

Сім’я ресторанів Файного Міста цікавиться думкою клієнтів про свої заклади, тож просить залишати фідбеки, зокрема про ресторан НА НЕБІ, у вигляді текстових та фото відгуків на гугл-бізнес, в соціальних мережах та на сайті.

Наступна стаття >Наступна стаття