Створи затишок удома із свіжим домашнім хлібом пекарні Файного!

2021-10-26

хліб на заквасці

«Хліб – усьому голова»

Відоме українське прислів’я та принцип, що гармонійно ліг в основу діяльності Файна пекарня, пекарі якої виготовляють домашній хліб та кондитерські вироби Тернопіль з любов’ю та за кращими традиційними рецептами, аби наша випічка Тернопіль мала справжній унікальний домашній смак та дарувала незабутні емоції усіх мешканцям та гостям Тернополя, хто її куштуватиме.

Бездріжджовий хліб від Файної пекарні – все про рецептуру приготування

Бездріжджовий хліб – те, без чого не уявляє своє життя, мабуть, кожний українець: хрусті тости до горнятки кави зранку або яєшні, два шматочки чорного духмяного до червоного борщу або поживний сендвіч в обідню перерву тощо – хліб на заквасці є, безсумнівно, важливою частиною нашого раціону. Кожний з нас по дорозі на роботу або додому обов’язково заходить до певної пекарні Тернополя, аби придбати найсвіжіший хліб з цільнозернового борошна для своєї родини, однак його приготування є доволі довгим та трудомістким процесом, ніж здається на перший погляд.

Домашній хліб, що пропонує Сім’я ресторанів Файного Міста, є унікальним, оскільки готується за старовинним рецептом із використанням води, солі та чотирьох-п’яти видів борошна найвищого гатунку. Спочатку формується закваска з води та муки, тобто сквашене тісто, яке додають до звичайно тіста зранку при замішуванні хліба, після чого декілька разів формують однорідну суміш та ставлять її на ніч до холодильника, де вона зростатиме до ранку. В результаті ми отримуємо хліб без дріжджів, в який немає потреби додавати джріжді, що продаються на полицях магазинів, оскільки закваска є природніми дріжджами диких культур. Окрім того, рецептура приготування хліб на заквасці ускладнюється процесом його ферментації, який сприяє його легшому засвоєнню та перетравленню людським організмом, не навантажуючи шлунок, та дозволяє значно довше зберігати хліб на заквасці в порівнянні зі звичайним через відсутність у складі магазинних дріжджів. Використання ж кількох видів борошна робить наш домашній хліб пишним і легким, посилює смак та допомагає тісту увібрати більше вологи й бути еластичнішим.

Солодка випічка Файної пекарні Тернополя - запорука надзвичайно смачного перекусу!

В нашій пекарні Тернополя Ви можете не лише бездріжджовий хліб купити, але й придбати десятки солодких кондитерських виробів та смачну випічку, що якнайкраще підходить до кавових напоїв, чаю та надає порцію справжнього гастрономічного задоволення:

кондитерські вироби тернопільеклери на замовлення: класичний заварний крем та шоколад, лимонний, фісташковий, банан-карамель, чорничний, снікерс, асорті або улюблений смак на Ваш вибір;

солодкі і солоні види макарон: з лососем, з трюфелем, з малиною та дорблю, з кавою, з лавандою, з трояндою, з фісташкою;

шоколадні цукерки ручної роботи «Валентинка» з начинкою та мигдалем у вигляді серця в індивідуальному упакуванні;

випічка тортів на замовлення з вишуканим дизайном: малина-фісташка, Наполеон, чізкейк ягода, чізкейк солона карамель, Естергазі, Снікерс, грильяжний торт, чізкейк Сан-Себастьян (без цукру та глютену);

класичні багети з маком, кунжутом, вівсянкою або цибулевий із солодом;

турецькі бублики з кунжутом або маком;

десертні франжипан;

сендвічі;

булочки до борщу або супу.

Файна пекарня – частина мережі Сім’я ресторанів Файного Міста та найкраща пекарня Тернопіль, аби придбати свіжий хліб та поласувати чимось солоденьким!

Наступна стаття >Наступна стаття