Страви Пабу Файного Міста, які зробили його знаменитим

2019-12-19

За що так любить весь Тернопіль Паб Файне Місто? Все просто – заклад знаходить прямо у центрі міста біля самої площі, там приємна атмосфера, демократичні ціни і дуже смачні та ситні страви. Саме тому, коли виникає питання: де смачно поїсти в Тернополі? – на думку одразу спадає Паб Файного Міста.

 

Паби Тернопіль: що пропонує на вечерю Файне місто?

derunПивний ресторан Файне Місто має у своєму меню чимало апетитних страв, які користуються популярністю. Це і сирні палички у фритюрі, і картопля в беконі, і грибна юшка та різноманітні вареники, але найбільш популярними є ці три страви.

1. Панський дерун з куркою або зі свининою. Беззаперечний лідер замовлень. Тільки заради панського деруна варто відвідати наш заклад. Той, хто спробує наш велетенський дерун хоч раз, полюбить його на завжди, і ще не раз замовлятиме у закладі чи на доставку. 

2. Пательня з м’ясом курки. Ароматна запечена картопля зі скоринкою та соковите м’ясо курки з сиром та зеленню – ідеальний обід чи вечеря. Порція аж на пів кілограма, голодними точно не залишитесь! Ситно, смачно і корисно.

3. Курячі крильця «баффало». Легендарні курячі крильця, родом з американської кухні, які усім до смаку. Свою назву страва отримала завдяки специфічному томатному соусу, який є одним з основних інгредієнтів. Разом з соусом значення має велика кількість спецій і просмаження до хрусткої апетитної скоринки. Крильця «баффало» від Файного бездоганно просмажені, а соус саме такий як має бути.

А тепер те, що вас найбільше здивує – усі ці страви коштують не більше 65 гривень! Де ще ви знайдете таку смакоту і таку відмінну якість і велику порцію за настільки доступну ціну?

До усіх цих страв відмінно пасує наше крафтове пиво, вибір якого вас здивує – аж 14 сортів українського та імпортного пива! Є можливість замовити пивну башту на компанію. 

 

Замовити їжу Тернопіль: як працює доставка від Файного?

Замовити вище перелічені або будь-які інші страви від мережі Сім'я ресторанів Файного Міста можна на доставку. Доставка їжі Тернопіль працює щодня. Щоб скористатися послугою доставки, потрібно лише замовити страви на суму, що складає мінімум 200 гривень. Вартість доставки буде. Якщо доставка за місто, то мінімальне замовлення має складати 300 гривень, вартість доставки, відповідно, 50 гривень.

Замовити улюблені страви можна в один із таких способів:

  • Подзвонити за номерами телефонів, вказаними на сайті. Наші працівники охоче допоможуть вам здійснити вибір.

  • Скористатися спеціальнио розробленим безкоштовним додатком для смартфону. 

  • Обрати бажані страви з меню на сайті закладу, де одразу можна переглянути ціни, а також оцінити вигляд страв.

  • Зробити замовлення на адресу особисто в закладі.

Наступна стаття >Наступна стаття