Страви італійської кухні – те, що варто скуштувати в КЛУБІ Файного

2019-12-20

Італійська кухня – це завжди  смачно, багато, нестандартно і яскраво. Саме те, що потрібно в холодний зимовий день. Клуб Файного Міста з допомогою бездоганно приготованих італійських страв зможе перенести вас на якийсь час у цю сонячну й позитивну країну. 

 

Італійська кухня в меню Клубу Файного: що скуштувати?

stravaКлуб Файного давно полюбився багатьом тернополянам та гостям міста з багатьох причин. Це сучасний стильний заклад у самому центрі міста, з приємною затишною атмосферою, демократичними цінами і, звісно ж, смачною кухнею. Акцент в меню ставиться на італійські страви, які по праву вважаються одними з найкращих у світі. 

Ресторан італійської кухні Клуб Файного пропонує отримати гастрономічне задоволення від таких страв сонячної Італії:

  • Оригінальні та смачні салати. До прикладу, салат із слабосоленим лососем, фетою та чіа, салат з ніжною телятиною та сиром дор блю, або ситний салат із моцарелою, шинкою, куркою, шампіньйонами та помідорами.

  • Тортеліні. Ці італійські пельмені із прісного тіста з різною начинкою давно завоювали серця українських споживачів. Якщо гадаєте, де поласувати тортеліні в Тернополі – то це Клуб Файного. Ми пропонуємо тортеліні з сиром, з грибами, а також тортеліні з лососем, шпинатом та крем-сиром.

  • Фетучіні з лососем. Фетучіні – один з популярних в Італії видів пасти з твердих сортів пшениці, які по вигляду нагадують довгі стрічки. Власне, слово «фетучіні» перекладається як стрічки. Чудово поєднуються з морепродуктами, тож лосось прекрасно доповнює смак наших фетучіні.

  • Брускети. Традиційна італійська закуска, що нагадує маленьке канапе, але відрізняється від нього тим, що скибочка хліба попередньо просмажена. У нас ви можете замовити брус кети з прошуто, з лососем, з салямі, а також брускети в італійському стилі – з авокадо і моцарелою.

 

Де готується найсмачніша паста в Тернополі? Звісно ж, у Клубі Файного!

Коли йде мова про італійську кухню, першим ділом усі думають про пасту. Ця проста, на перший погляд страва, насправді вимагає неабияких кулінарних вмінь. Адже треба вміти зі звичайного тіста та соусу зробити справжнє кулінарне диво, яке до смаку будь-якому гурману.

Якщо хочеться смачно поїсти в Тернополі справжньої пасти, то варто завітати до Клубу Файного. Наша карбонара – традиційна італійська паста з сирно-яєчним соусом – полонить вас своїх неперевершеним смаком.

А головне, пасту, як і всі інші італійські страви з Клубу Файного можна замовити на доставку.

Доставка їжі в м. Тернопіль з Клубу Файного здійснюється щоденно з 11 до 23.30.

Замовити їжу дуже просто в будь-який зручний для вас спосіб: на сайті закладу, за допомогою спеціального мобільного додатку, по телефону, чи особисто.  

Наступна стаття >Наступна стаття