Страви на компанію та фуршетні бокси - обирай для різдвяно-новорічних святкувань

2023-12-22

Святкування у більшості випадків асоціюється не лише з радощами та позитивом, а й копітливою підготовкою та витрачанням безлічі часу на кухні. Щоб позбавити себе такої метушні, ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, радимо вам замовити доставку їжі. А коли у вас планується грандіозне різдвяно-новорічне святкування, то на допомогу прийде їжа на замовлення з ресторану європейської й української кухні Na Nebi Grill&Wine.

 

Фуршетні бокси та сети на компанію у Тернополі - ідеальне рішення для проведення різдвяно-новорічних свят!

Ресторан На Небі пропонує вишукані страви для новорічно-різдвяних свят, адже ми добре знаємо, що подобається гостям та що б вони хотіли бачити на святковому столі. 

Сети на компанію 

Топові позиції у нас займає шатобріан, що може подаватися з печеним гарбузом чи креветками. Для масштабних посиденьок також чудовим вибором стане наш фірмовий сет “М'ясо з неба”, набір, що вражає своїм різноманіттям. Він включає: ніжну телячу вирізку, соковите куряче філе, апетитний свинячий ошийок, томлені ребра, а також запашні овочі на грилі. Ваші гості обожнюють рибу та морепродукти - наш ресторан На Небі підготував сет із лосося, дорадо, тунця та тигрових креветок. Коли на столі з алкоголю присутнє вино, чудовим доповненням до нього стане сирне фондю з креветками. Сети на компанію у Тернополі з нашого ресторану На Небі вражають не лише вишуканим смаком кожної страви, а й стильною подачею. Вони прекрасно доповнять і прикрасять ваш святковий стіл.

Фуршетні бокси

Якщо ви плануєте організувати фуршет у Тернополі чи передмісті - На Небі допоможе з його оформленням. У меню представлені порційні солоні та солодкі страви, які зручно куштувати навіть стоячи. Солоний фуршет включає: апетитні брускети, що стануть ідеальною альтернативою класичним канапкам, порційний паштет, соковитий тартар і вишукані шоти, а також шпажки, на які населені всілякі смаколики, та еклери. Що стосується солодкого фуршетного столу, то спеціально для вас ми створюємо найкращі десерти, серед яких: шоти, традиційні горішки, еклери, макарунси, авторські цукерки та торти, нарізані порційно. Якщо ви плануєте замовити виїзний фуршет, зверніться до нас. Ми залюбки доставимо страви та допоможемо з їх правильним оформленням, тому що надаємо таку послугу, як кейтеринг по Тернополю та передмісті.

Читайте також: Різдв'яні смаколики від НаНебі - даруй свято найріднішим!

 

Чому слід замовити доставку їжі з ресторану На Небі для проведення новорічно-різдвяних святкувань?

З ресторану На Небі доставка - це чудовий спосіб вирішити всі питання, що стосуються оформлення святкового столу. До переваг послуги ми також відносимо:

  • швидкість, адже намагаємось доставити ваші замовлення в домовлені терміни;
  • професіоналізм, оскільки кур'єри добре ознайомлені з геолокаціями міста та ближніх сіл;
  • бездоганний вигляд страв, ми привозимо їх ще гарячими, коли цього потребує рецептура;
  • безкоштовна доставка їжі по Тернополю й околицях при замовленні на певну суму.

Цікавить їжа з доставкою в Тернополі для оформлення щедрого столу - оберіть ресторан На Небі, де все виконується на найвищому рівні та з любов'ю до своїх клієнтів! Щоб більш детально ознайомитися з меню та нашими умовами доставки, переходьте на сайт у відповідний розділ. Для здійснення замовлення зв'яжіться з адміністраторами за номером 068-055-77-11 або ж виконуйте цю дію онлайн, як вам зручно. Проведіть незабутнє святкування без зайвих клопотів і хвилювань, довіртесь нам і ваші зимові свята пройдуть ідеально!

Наступна стаття >Наступна стаття