Страви на грилі в Клубі "Файного Міста"

2019-05-24

З якою їжею асоціюються у вас заклади громадського харчування в Україні? Ще кілька років тому більшість клієнтів виставила б негативну оцінку якості страв та обслуговуванню. Сьогодні сфера обслуговування в Україні більше схожа взірці європейського рівня. Щодня відкриваються нові заклади, в яких можна смачно поїсти. В Тернополі також дуже багато чудових ресторанів з хорошим меню та високим рівнем сервісу. Проте, для сучасної людини існує ще один важливий критерій оцінки якості страв – відповідність вимогам здорового харчування.

Страви на грилі в меню Клубу "Файного Міста"

Ви вважаєте, що від меню ресторану не варто чекати таких пропозицій? Дозвольте не погодитися з вами та запросити до Клубу від «Файного міста». Ми кардинально відрізняємося від більшості молодіжних закладів у кількох важливих критеріях.

  • У клубі «Файного міста» можна смачно поїсти, скуштувати вишукані страви кухонь різних народів світу та елітні напої на будь-який смак.
  • Тут дуже затишна атмосфера.
  • В меню сім’ї ресторанів «Файне місто» в Тернополі дуже багато страв, що повністю відповідають принципам здорового харчування.

Якщо для вас користь їжі є важливою, завітайте до нашого Клубу. У нас працюють висококваліфіковані кухарі. Вони приготують для вас смачні та корисні страви. Ми дбаємо про здоров’я своїх клієнтів і використовуємо лише свіжі, екологічно чисті продукти від місцевих фермерських господарств.

Страви на грилі – смачно та корисно

У меню Клубу «Файного міста» дуже багато страв, приготованих на грилі. Ми пропонуємо стейки, реберця та шашлики з різноманітними соусами. Обов’язково замовте ковбаски, приготовані нашими кухарями за оригінальними рецептами, та свіжі овочі на грилі. Смак цих страв здатний задовольнити найвимогливішого гурмана. Кожен, хто куштував м’ясо, приготоване на відкритому вогні, погодиться – воно має неперевершений аромат, чудовий смак та й виглядає надзвичайно апетитно. Сучасні грилі сконструйовані таким чином, що максимально відтворюють умови приготування на відкритому вогні. Але це не єдина причина того, що у меню Клубу «Файного міста» у Тернополі пропонуються страви, приготовані на грилі. Лікарі та дієтологи підтверджують, що навіть м’ясо та ковбаси після такої теплової обробки не зашкодять вашій фігурі та здоров’ю. За рахунок чого ми отримуємо підвищення корисних властивостей їжі?

  • Для приготування страв на грилі не потрібні додаткові жири та рослинна олія, як у випадку смаження на сковорідці. Це знижує вміст шкідливих канцерогенів.
  • Страви готуються досить швидко. Скорочення терміну теплової обробки дозволяє зберегти вітаміни.
  • М’ясо, приготоване на грилі, втрачає менше вологи і дуже соковите. Ці страви відрізняються низьким вмістом шкідливого холестерину та калорій.

Для того, щоб м’ясо, риба, овочі та фрукти були смачними та корисними, важливо досконало володіти технологією та знати професійні секрети готування на грилі. Кухарі сім’ї ресторанів «Файне місто» мають найвищу кваліфікацію. Вони знають усе про тонкощі досягнення вишуканих смакових та корисних властивостей кожного продукту. Завітайте до нас та отримайте справжню насолоду від страв високої кухні. Якщо ви плануєте гарно відпочити та не бажаєте отримати розчарування через брак вільних місць у нашому закладі, скористайтеся можливістю замовити столик у Клубі «Файного міста» заздалегідь. Здійснити онлайн бронювання можна на нашому сайті чи по телефону.

Наступна стаття >Наступна стаття