Special меню у Клубі Файного міста - страви, які ви повинні скуштувати

2022-06-18

курка зі спаржею

Спаржа - одна з найсмачніших і найпоживніших овочевих культур. Цей продукт багатий вітамінами групи А, В, С і Е. А ще в ньому містяться необхідні для організму мінерали (кальцій, калій, фосфор, залізо, магній, цинк). До його складу також входять: каротин, сапонін, аспарагін (речовина, яка приймає активну участь у синтезі білка). Багато людей цінують спаржу за те, що вона низькокалорійна, а тому у жодному разі не впливає на фігуру. А ще цей овоч має у своєму складі фолієву кислоту й антиоксиданти, що попереджають розвиток багатьох захворювань. Завдяки приємному смаку та текстурі, все частіше влітку готуються блюда зі спаржі. Бажаєте їх спробувати? Ми, СРФМ, ласкаво просимо Вас у Клуб Файного Міста. Тут працюють професійні кухарі, які готують справжні шедеври кулінарії. Кожна страва зі спаржі виходить не лише смачною, а й корисною. Насолодіться смаком спеціального клубного меню! Смаколики з додаванням цієї поживної овочевої культури неодмінно піднімуть Вам настрій та подарують заряд бадьорості на весь день чи вечір.

 

Де смачно поїсти в тернополі з користю для здоров'я: Клуб Файного меню сезонне

Клуб Файного меню постійно оновлюється. Воно змінюється в залежності від потреб та побажань наших гостей. Ми завжди бажаємо Вас приємно дивувати смачними та цікавими новинками. А коли доходить справа до розробки сезонного меню, то цього разу ми пропонуємо Вашій увазі страви зі спаржі у різних виконаннях. Тут Ви неодмінно оберете для себе улюблену їжу. Відчуйте користь смаколиків, поспішіть замовити наступні:

  1. МЕДАЛЬЙОНИ ЗІ СПАРЖЕЮ. Ніжні, соковиті та запашні медальйони пропонуються різних ступенів просмажки. Їх неповторний смак доповнює вона…корисна, ароматна та смачнюща спаржа. Завершує композицію молода картопелька, яка просто тане в роті.
  2. ЛОСОСЬ ЗІ СПАРЖЕЮ ТА МОЛОДОЮ КАРТОПЛЕЮ. Ресторан Клуб Файного пропонує замовити цю страву прихильникам соковитої та ароматної, корисної та ніжної червоної рибки. Лосось чудово поєднується з молодою картопелькою та спаржею. Це дійсно ситна та смачна їжа, яка нікого не залишить байдужим.
  3. КУРЯЧЕ ФІЛЕ ЗІ СПАРЖЕЮ ТА МОЛОДОЮ КАРТОПЛЕЮ. Ви є любителем дієтичної курочки? Тоді ця страва Вам неодмінно сподобається. Ви лише відчуйте, як м'яке куряче філе чудово гармонує з молодою картоплею та спаржею.
  4. САЛАТ ЗІ СПАРЖЕЮ ТА КУРЯЧИМ ФІЛЕ. Замовте по-справжньому весняно-літній салатик. Ніжнюще куряче філе створює невимовну смакову композицію з бальзамічним соусом, свіжим міксом салату, помідорами чері, молодою моцареллою та, звичайно, спаржею. 

Ресторан Клуб Файного - місце, де смачно поїсти в Тернополі можна ще і з користю для здоров'я. Ми дбаємо про ваше самопочуття, тому пропонуємо Вам спеціальне сезонне меню, яке наситить організм енергією та силою. Ви можете не лише посмакувати стравами в закладі, а й скористатись такою послугою, як доставка їжі. Вона здійснюється по Тернополю та передмісті. Клуб Файного доставка виконується на професійному рівні. Кур'єри приїжджають вчасно та привозять страви ще гарячими (коли цього потребує рецептура). Їжа запаковується в сучасний, зручний і абсолютно безпечний посуд, який не виділяє посторонніх запахів та речовин навіть при нагріванні. 

 

Клуб Файного міста допомагає нашим захисникам: прийміть участь і Ви!

Доставка їжі Тернопіль Файне Місто - це ще й чудова нагода допомогти нашим захисникам. Здійснюючи замовлення у нас (не важливо, в закладі чи за його межами), кожних 10 грн. з чеку відправляється на потреби ЗСУ. Ми дбаємо про Ваш спокій і наших мужніх воїнів. Ми розуміємо, що зараз, як ніколи, потрібна максимальна підтримка один одного. Разом ми - сила! І неодмінно переможемо! Ознайомтесь з нашим спеціальним меню на сайті fainemisto.com чи в додатку та оберіть улюблений смаколик. А Клуб Файного Міста доставка - шанс ситно та корисно поїсти будь-де. А ще завдяки нам, кожен з Вас має можливість допомогти ЗСУ. 

Наступна стаття >Наступна стаття