Солодкий VS солоний: а який сніданок оберете Ви?

2021-04-22

Можна довго сперечатися, який же сніданок найкраще обрати: солоденький чи солоний. Дієтологи можуть дати безліч порад, але ж тут головне інше: корисні сніданки обов’язково смачні та різноманітні! Головне, щоб вони подобалися саме Вам, насичували енергією на весь день і допомагали тримати себе у формі та гарному настрої.

Які замовити у КЛУБІ Файного Міста сніданки?

Насправді, дійсно не так важливо, солодким чи солодким буде сніданок. Якщо він буде смачним, втамує голод і принесе задоволення — місію виконано! У КЛУБІ Файного Міста сніданки є на будь-який смак, ми задовольнимо всі Ваші гастрономічні забаганки:

  • Корисна класика — веган вівсянка на кокосовому молоці, що подається з кокосовою стружкою та мигдалевими пластівцями. Також у нас є вівсяна каша з фруктами і горіхами, що відмінно смакує зранку.
  • Цікава пропозиція — гофри з лососем та шпинатним соусом. У КЛУБІ Файного Міста меню різноманітне та оригінальне, тому кожен Ваш ранок із нами буде особливим. Як і цей сніданок — на бельгійській вафлі затишно розташувався слабосолоний лосось, смажені каперси та варені яйця. І останній штрих — вершково-шпинатний соус.
  • Європейська кухня КЛУБУ не оминає увагою тему бельгійських вафель, тому радимо ще також скуштувати гофру з карамеллю і бананом, якщо хочеться солоденького. А якщо душа вимагає ситнішого, візьміть гофру з печеною курочкою, смаженими печерицями та яйцями, які щедро залиті вершково-трюфельним соусом.
  • Продовжуючи традиції ситних і корисних сніданків, ми приготували для Вас Клубний сніданок з круасаном, лососем та авокадо. Яєшня, свіжі помідорки та огірки, авокадо та ніжний крем-сир, рукола та молодий сир і лосось — чудовий старт Вашого продуктивного і бадьорого дня! Ну і до запашної кави ідеально пасуватиме наш круасан!
  • Доставка їжі у місті Тернопіль від мережі Файного привезе до Вашого сніданкового столу як улюблені традиційні налисники з сиром і домашні сирнички зі сметанкою, так і шоко-круасан або ж сирники у карамельній “ванні”! Це справжня солодка бомба, що заряджає класним настроєм на весь день.
  • Ситні солоні сніданки — наш ресторан італійської кухні знає, як потішити навіть дуже голодних! Як щодо клубного деруна з беконом, крем-сиром, шпинатом, яйцем і паприкою? Або ж оберіть класичний англійський сніданок. Це мегаситне поєднання обсмаженого бекону та печериць, свиних ковбасок, помідорок черрі та яєць. Ну і куди ж без червоної квасолі у томаті? І на завершення — шпинатна булочка та сирний соус.

Замовити їжу у місті Тернопіль за італійським чи англійським смаком Ви завжди можете у нас, для любителів ситних і солоденьких сніданків у Файному завжди гарний вибір! У місті Тернопіль куди піти, щоб класно поснідати? Вулиця Шевченка, 23! Клубні сніданки на будь-який смак чекають на Вас!

У місті Тернопіль де поїсти смачно і доступно? Приходьте до КЛУБУ або ж замовляйте доставку!

Поснідати у КЛУБІ Файного варто кожному, тому що тут: відмінна якість, гарні порції, приємні ціни і найголовніше — чудовий смак і чималий вибір страв! Затишна і стильна атмосфера закладу налаштовує на гарний початок дня. У місті Тернопіль де поїсти англійських сніданків чи найсмачніших сирників з карамеллю? У КЛУБІ кожного дня можна ласувати новими смачними стравами!

Нагадуємо, що з КЛУБУ Файного Міста доставка до дому чи офісу також можлива. Обирайте страви на сайті чи у застосунку Faine Misto.

Наступна стаття >Наступна стаття