Сніданок + смузі = корисний заряд енергії на весь день!

2021-06-02

Раціональне харчування — запорука Вашого здоров’я, гарного настрою та енергії на виконання всіх справ! Важливо при цьому не пропускати найперший прийом їжі — смачні сніданки. За умови повноцінності та різноманітності вони зарядять Вас енергією на весь день!

Якщо бракує часу чи бажання готувати сніданок вдома, запрошуємо у ресторан української кухні НА НЕБІ! Приходьте до нас смачно снідати або ж замовляйте доставлення до дому чи на офіс! Ми пропонуємо солоні та солодкі сніданки, а ще у нас можна смузі купити, які ми готуємо для Вас самостійно зі свіжих овочів і фруктів.

Чим доповнити корисні сніданки?

Смузі від на небі

Подбайте про те, щоб Ваші корисні сніданки були багатими білками, жирами та складними вуглеводами. Смачно та поживно снідати потрібно кожного дня, і ось чому:

  1. Сім’я ресторанів Файного Міста рекомендує їсти щоранку всім, хто дбає про здоров’я та стрункість, адже хороший сніданок запускає метаболізм і покращує обмін речовин! А ще зранку можна з’їсти заборонені смаколики, якщо Ви особливо пильно слідкуєте за раціоном!
  2. Голодна людина = роздратована людина, що погано працює та виплескує своє незадоволення на інших. Відвідуйте Файні ресторани у м. Тернопіль, та покращуйте свій настрій і продуктивність!
  3. Запуск роботи мозку, підтримка працездатності та концентрації уваги + підвищення продуктивності протягом дня!

Меню На Небі у м. Тернопіль представляє нашу новинку — смузі! Це густі напої з монопродукту чи коктейль з кількох продуктів, що мають форму пюре чи ніжного мусу. Ми готуємо їх тільки зі свіжих натуральних овочів, ягід і фруктів. У чому користь смузі:

  • Багато вітамінів та антиоксидантів.
  • Швидко тамують голод.
  • Відновлюють сили без відчуття важкості у шлунку.

У нас можна замовити: смузі з ківі, манго і авокадо; ягідно-шпинатний з насінням чіа; грушевий з руколою та горіхом; тропічний з ягодами годжі; огірок-яблуко з джемом алое. З такими напоями Ви комфортно зможете слідкувати за фігурою, а ще зробити сніданок цікавішим! Корисні та смачні сніданки у м. Тернопіль чекають на Вас кожного дня у ресторані НА НЕБІ! Окрім смузі також скуштуйте:

  • Вівсянка, сер! З карамелізованими фруктами для любителів солоденького. Якщо хочеться “солоного” ситного сніданку, візьміть з лососем або а-ля карбонара (з яйцем, пармезаном і беконом).
  • Класичні сирники з молочним шоколадом від кухарів Na Nebi.
  • Бранч — з лососем чи ростбіфом.
  • Тости — з гуакамоле і скремблом, крок мадам з індичкою, лососем.

Зелене смузі до сніданку з переліку вище гарантовано зробить початок дня ідеальним! До речі, наші смузі у зручних пляшечках, які можна носити з собою у сумочці чи рюкзаку будь-де, взяти з собою на роботу для питного “перекусу”, наприклад.

Чому варто відвідати ресторан сучасної української кухні На Небі у м. Тернопіль?

По-перше, це ідеальна локація для Ваших стильних дописів і сторіс в Інста! Окрім того, тут панує затишна атмосфера, а ще багато світла, зелені та дерева в інтер’єрі. По-друге, На Небі у м. Тернопіль розташований у самому центрі + на шостому поверсі будівлі, і у нас є розкішна тераса з неймовірною панорамою на місто!

У нас найсмачніші сніданки у Тернополі! Вони різноманітні, повноцінні та корисні. Приходьте снідати самі, з колегами чи рідними: вул. О. Кульчицької, 2-А! Також можна замовити доставку на fainemisto.com або через мобільний додаток Faine Misto. Доставляємо по місту і за його межі!

Наступна стаття >Наступна стаття