Смузі На небі: харчуйся корисно!

2021-06-15

Якщо в жарку пору року Ви шукаєте швидкий, зручний, смачний та, що найважливіше, корисний спосіб втамувати спрагу та підбадьоритися, то смузі – Ваш ідеальний рятівний напій!

Корисні фруктові смузі: харчуйся здорово з Сім'єю ресторанів Файного міста

смузі купитиСмузі – густий пюреподібний напій, приготований шляхом короткотривалого збивання в міксері або блендері ягід, фруктів й овочів із додаванням молока, кефіру, йогурту, соку, морозива, вершків та льоду. Фруктовий смузі в різноманітних варіаціях, залежно від смакових уподобань, може включати горіхи, сир, мюслі, сиропи, воду, корицю, м’яту, естрагон, імбир та інші інгредієнти.

Смузі – це по-справжньому здорова їжа, оскільки він містить антиоксиданти, спеціальні волокна, мінерали, сприяє виведенню токсинів з організму, насичуючи його триденною нормою вітамінів та легкозасвоюваних вуглеводів лише за одне споживання. Окрім того, зелені смузі та фруктовий смузі чудово втамовують голод, відновлюють сили, не створюючи важкості у шлунку, а також, при вживанні двічі на день замість сніданку і вечері як повноцінного прийому їжі, допомагають втратити щонайменше декілька кілограмів за тиждень! Отож, якщо Ви професійно займаєтесь спортом або прагнете підготувати власну фігуру до літа – смузі стане незамінним помічником, аби забезпечити власний відмінний фізичний стан здоров’я!

Сім'я ресторанів Файного Міста пропонує для кожного поціновувача цього напою та тих, хто лише зважується перейти на здорове харчування, найсмачніші смузі купити в самому серці нашого міста! Великий вибір смузі Тернопіль вартістю 89 грн за порцію (300 мл) представлено в меню ресторан На небі Тернопіль на сайті fainemisto.com в наступних позиціях:

  • ківі-манго смузі з авокадо, полуницею, кокосовою водою та фундуком, поживною цінністю 213 ккал/порцію;
  • зелені смузі зі шпинатом, насінням чіа, грейпфрутом, ревенем та ягодами малини і чорниці, поживною цінністю 182 ккал/порцію;
  • смузі грушевий з руколою, фундуком, полуницею, медом, бальзамічним оцтом та апельсиновим фрешем, поживною цінністю 258 ккал/порцію;
  • тропічний фруктовий смузі з ягодами годжі, ананасом, пюре манго, мигдалем та чаєм те гуань інь, поживною цінністю 248 ккал/порцію;
  • яблучний смузі з огірком, водою і джемом алое, кінзою, мигдалем та м’ятою, поживною цінністю 234 ккал/порцію.

Ресторан На небі Тернопіль - сучасна українська кухня в центрі міста!

Ми впевнені, що зелені смузі зі шпинатом, смузі з авокадо, яблучне та фруктове смузі повинні бути невіддільною складовою щоденного раціону кожного українця, тому в процесі х приготування використовуємо лише якісні та найсвіжіші фрукти, овочі, горіхи та напої, щоб споживання смузі Файне Місто приносило не лише задоволення, але й користь для Вашого організму.

Ресторан На небі Тернопіль піклується про своїх відвідувачів, тому ми гарантуємо не лише швидке та приємне обслуговування в затишній атмосфері, але й безпечне приготування професійними кухарями смузі та усіх інших страв і їх доставлення в будь-яку частину нашого міста кур’єрами згідно з чинними протиепідемічними обмеженнями з метою, щоб від Вашого візиту до мережі Сім'я ресторанів Файного Міста або онлайн-замовлення страв за телефонами, вказаними на сайті fainemisto.com, залишилось лише позитивне враження!

Ресторан Na Nebi – найсмачніші страви сучасної української кухні та найсолодші фруктові смузі в Тернополі!

Наступна стаття >Наступна стаття