Смакуй новинки піци з Антіки - замовляй доставку

2024-08-22

Піца – таке маленьке слово, а скільки у ньому смаку, насолоди та тепла! Можна без перебільшення сказати, що цю страву італійської кухні обожнюють всі. І якщо кажуть, що шлях до задоволення довгий та тернистий, то вони просто не знають, де смачна піца в Тернополі. Антіка створює для вас справжні кулінарні шедеври, які заворожують як смаком, так і виглядом. Ви закохаєтесь у нашу піцу з першого шматочка, адже приготована вона за секретними авторськими рецептами. Заклад італійської кухні Антіка переверне ваше уявлення про стандартну піцу й точно здивує нетривіальними смаковими поєднаннями. 

 

Де смачна піца в Тернополі? Звичайно, в Antica!

Італійська піца у нашому ресторані представлена в широкому асортименті. Меню досить різноманітне, тому тут знайдуть собі варіант до смаку як любителі м'яса, так і поціновувачі морепродуктів, овочів, сирів тощо. Наша команда постійно розробляє нові рецептури, щоб саме у нас ви могли замовити піцу в Тернополі, яка залишить після себе незабутні враження. Сезонні новинки урізноманітнюють меню та дивують навіть наших постійних гостей. Ми для вас приготували декілька нових кулінарних сюрпризів, тому не варто відкладати доставку їжі на потім.

Новинки від ANTICA EATERY:

  • Піца з лисичками. Основа виготовлена з неаполітанського тіста і доповнена ніжним вершковим соусом, який просто вражає своїм смаком. Начинка: прошуто котто, лисички та трюфель. Свіжості додає пікантний пармезан і свіжа рукола. Таку піцу замовити варто кожному, щоб оцінити ексклюзивність смаків і відмовитись від банальних страв. 
  • Піца Verde con zucchini. Неаполітанське тісто та вершково-томатна основа доповнюються прошуто котто, компресованим кабачком і сиром страчатела. Свіжа зелень та сир балансують смакові поєднання, тому така піца з доставкою від Антіки прийде до смаку навіть справжнім гастрономічним гурманам. 

замовити піца антіка

Якщо ви раніше не смакували нашою піцою, тоді варто спробувати й інші бестселери з меню Antica. Перевага наших страв у тому, що ми дотримуємось ідеального балансу між кількістю начинки та тіста. Оскільки тісто запікається, воно наділяється приємним післясмаком й ароматом, тому навіть бортики ніколи не залишаються на тарілці. Якщо ви сумніваєтеся у тому, яка саме піца на замовлення стане прикрасою вашого вечора, обов'язково спробуйте такі варіанти: Карне з прошуто та салямі, Мортаделла з італійською ковбаскою, Дьявола з гострою салямі та перцем халапеньо, піцу з салямі та трюфельним медом тощо. 

Також цікаво: Кажуть, що люди діляться на 2 типи: ті, хто любить піцу на томатному соусі і ті, хто на вершковому.

 

 

Які переваги має доставка піци у м. Тернопіль з нашого закладу? Найкраще від Антіки! 

Коли ви переглянете меню Антіки, більше не будете сумніватись, де найкраща піца в Тернополі. За бажанням ви можете прийти до нас і посмакувати італійською стравою у стінах ресторану. Якщо ж у вас є багато роботи, просто не хочеться виходити з дому або ви плануєте зібратись з друзями на пікнік, тоді наша доставка піци у Тернополі стане для вас ідеальним рішенням. 

Переваги доставки піци від Антіки:

  • різноманітне меню;
  • особливі авторські рецептури;
  • швидкість – піца з доставкою у Тернополі прибуде вчасно, адже наші кур'єри долають будь-які відстані, щоб вам було смачно;
  • високий сервіс обслуговування;
  • виправдані ціни, враховуючи смак, кількість начинки й ексклюзивність інгредієнтів.

Додайте яскравих фарб у свій будній день разом з Антікою. Найсмачніша італійська піца в Тернополі точно подарує океан гастрономічної феєрії та допоможе смачно перекусити наодинці або в компанії друзів. Не гайте час і замовляйте вишукані страви з нашого ресторану, не виходячи з дому. Оформити замовлення можна за телефоном, на сайті або через додаток FAINE MISTO.

Антіка – піца, яка перевершує всі очікування. Переконайтесь у цьому на власному досвіді! 

Наступна стаття >Наступна стаття