Смак, який люблять у Тернополі - чому варто замовити доставку бургерів із Пасажу?

2021-12-12

Бар Пасаж Адлера розташований в самому серці Тернополя. Він радо запрошує тернополян та гостей міста. Відвідавши його хоча б один раз, ти неодмінно захочеш повторити візит. Тут панує невимушена атмосфера та створюються справжні кулінарні шедеври. Меню Пасаж незвичне. Ні, це не страви європейської кухні чи паназіатської. Це незабутнє поєднання смаків їжі з Мексики, Іспанії, Америки. Поринь у їх самобутність, відчуй гостринку та оригінальні спеції, скуштуй соковитий бургер, в якому гармонійно поєднуються, на перший погляд, непоєднувані інгредієнти. Пассаж Адлера меню - це касадильї та бурітос, супчики та салати, чізкейки та нестандартні алкогольні коктейлі. Воно настільки різноманітне, що обрати улюблену страву чи напій зможе кожен.

Доставка бургерів у Тернополі: особливості та переваги послуги

На сайті fainemisto.com представлені кращі заклади міста, одним із яких заслужено вважається Пасаж Адлера. Родзинка бару - це безумовно свіжі та соковиті, запашні та незвичні бургери. Саме з цими стравами він першочергового асоціюється. Ти, напевне, здивуєшся, проте тут пропонуються нестандартні страви американської кухні.

бургери тернопільВиникло бажання скуштувати оригінальні бургери Тернопіль, але не хочеться відволікатись від справ? Можливо, у Тебе просто немає бажання кудись збиратися? А якщо Ти плануєш організувати романтичний вечір чи посиденьки з друзями в невимушеній атмосфері? Вихід є - це доставка бургерів!

Скористатись даною послугою варто з наступних причин: Замовити бургери можна різноманітні. До їх складу може входити як соковита курка, так і риба, морепродукти.

А ще тут пропонується їжа для вегетаріанців. Котлета без м’яса - фішка страви, адже по смаковим властивостям вона незрівнянна. А чому б не скуштувати бургери на грилі з гострим перцем халапеньо? Від них будуть в захваті прихильники пікантності. Ці та інші страви пропонуються як безпосередньо в закладі, так і в послугах доставки. Пасаж Адлера доставка виконується в екологічно безпечному одноразовому посуді, що не містить сторонніх ароматів.

Сім’я ресторанів Файного дбає про Твоє здоров’я та стан навколишнього середовища. Тут працюють досвідчені кур’єри, які привозять замовлення в суворо обумовлені терміни. Вони добре ознайомлені з локацією міста та за його межами, тому доставляють їжу ще гарячою. Доставка бургерів Тернопіль обходиться недорого. А це означає, що ними насолодитись може кожен бажаючий. Замовте улюблені страви додому, в офіс чи на природу.

Цікавить доставка бургерів Тернопіль?

В закладі Пасаж Адлера дана послуга надається на професійному рівні. Ввічливі та відповідальні кур’єри, досвідчені кухарі, що приділяють увагу навіть деталям - це лише частина переваг, якими пишається бар.

Які бургери Тернопіль варто замовити: рекомендації Сім’ї ресторанів Файного! Які бургери варто замовити?

Цікавить відповідь на це питання? Тоді Тобі слід ознайомитись з найпопулярнішими позиціями в меню. Всі бургери безумовно смачні, проте хочеться відмітити наступні:

  1. Chicken Cheese Burger. У хрумкій та пухкій булці ховаються ніжне куряче філе в кукурудзяній паніровці, корнішони, помідори, моцарелла фрі, гірчиця, соуси.
  2. Burger grill з телятиною. Від цього бургеру будуть у захваті всі любителі м’яса. До його складу входять: ніжна котлета з телятиною, сир моцарелла, салат айсберг, корнішони, помідори, гірчиця, соус гриль, блю чіз.
  3. New burger доньки м'ясника. Це ідеальний варіант для вегетаріанців, адже основним його інгредієнтом є котлета без м’яса. Її вишуканий смак доповнюють соус гуакамоле, помідори, маринована цибуля, айсберг, сир чеддер, васабі.
  4. True burger з трюфельною ванною. Цим гігантським бургером можна наїстись від душі. Єдину та неповторну композицію створюють телятина, моцарелла, гірчиця, соуси гриль та блю чіз.
  5. Beef burger з креветками. Це пухкий бургер із хрумкою скоринкою, всередині якого ховаються тигрові креветки, котлети з телятини, сир-чеддер.

Досі вагаєшся? Зроби приємний сюрприз коханій людині, організуй дружні посиденьки, відсвяткуй важливу подію разом з улюбленими бургерами!

Наступна стаття >Наступна стаття