Смак осені з новим осіннім меню від Клубу Файного

2019-05-26

Вже традиційно кожного року в КЛУБі Файного ми розпочали сезон осінньої смакоти і пригощаємо своїх гостей цікавими стравами з гарбуза. А якщо згадати, що символом дня усіх святих Хелловін є саме цей жовтогарячий велетень, то свято пройшло на 100% круто!

Де поїсти у Тернополі оригінальних страв? КЛУБ Файного Міста вже підготував смачні новинки!

stravaЛовіть останні теплі дні осені разом із нами. Де поїсти у Тернополі незвичайних страв з гарбуза? Жодних банальних каш чи пиріжків – за креативом прямуйте до КЛУБУ!

Кафе-ресторан працює щодня з 10:00 до 01:00 на вулиці Шевченка, 23. Забронювати столик можна за телефоном адміністратора: 097-955-77-11.

Будемо раді Вас бачити!

Оновлене цікаве меню КЛУБУ Файного Міста – смачна подія цієї осені!

  • Кухня нашої мережі популярна у всьому місті, нас люблять за оригінальність, авторський підхід та творчість у кулінарній справі. Ми цінуємо Вашу прихильність, тому підготували чергові гастроновинки – «гарбузове» меню КЛУБУ Файного чекає на Вас:
  • Гарбузовий крем-суп. Ніжність, на яку так усі чекали – суп буквально тане у роті! Прикрашений насінням головного інгредієнта та пророщеною зеленню. Тепер Ви знаєте, де смачно поїсти першу страву.
  • Салат з печеним гарбузом, руколою та прошуто. Справжній хіт у нашому ресторані! Солонуваті слайси італійської шинки та солодкий присмак ніжного гарбуза у поєднанні з особливим соусом – ммм, неможливо встояти! Наше кафе Тернопіль обожнює за цікаві поєднання і ми йому це даємо.
  • Гарбузовий дерун з лососем, прошуто та крем-сиром. Легендарні панські деруни на деякий час знімуть свою корону першості, адже клубна кухня наразі пропонує скуштувати гарбузову смакоту! Солодкуватий смак овоча ідеально доповнюється шинкою або рибкою на Ваш вибір, а вершковий смак крем-сиру додає страві завершеності.
  • Медовик з гарбузовим кремом. Знайомі з дитинства медові коржі, які насичені тонким солодким ароматом гарбузика. Десерт прикрашено фруктами, та ніжним кремом – чудова альтернатива звичному тортові.

Заклад Тернополя, який адаптується під сезонні продукти та влаштовує святковий настрій незалежно від погоди – меню КЛУБ Файного Міста має ще чим здивувати, а поки чекаємо Вас на гарбузову трапезу!

Наступна стаття >Наступна стаття