Смачнющий Special в Клубі Файного: що в меню?

2022-07-26

Один з найулюбленіших закладів Klub Fainogo mista завжди турбується про Ваш раціон і виключно позитивний настрій. А ще наша сім'я бажає Вас постійно приємно дивувати, пропонуючи цікаві новинки. Саме тому ми прийняли рішення оновити меню Клубу Файного Міста. Воно настільки свіже й оригінальне, особливе та індивідуальне! Переконайтесь у цьому, замовивши нестандартні смаколики! Зверніть увагу на яскраву нашу новинку - неповторний Special!

 

Оновлене літнє меню - Клуб Файного Міста дивує розмаїттям та оригінальністю!

Не всі заклади Тернопіль регулярно оновлюють своє меню та урізноманітнюють його з урахуванням потреб і побажань гостей. Проте, тільки не Клуб Файного! Наші кухарі завжди турбуються про Вас, шановні гості. Їм також хочеться Вас приємно вражати та дивувати. А якщо Ви є нашим постійним клієнтом і вже спробували усе, то ця пропозиція повинна Вас ще більше зацікавити. Настав час скуштувати щось оригінальне! Новинки викликають неабиякий апетит і бажання спробувати ідеальний смаколик! Переглядаючи детально Клуб Файного Міста меню, зверніть увагу на окрему позицію Special. Вона складається з таких чудових страв:

  1. Кабачкових оладок з кіноа та лососем. З настанням літа так хочеться посмакувати овочами, а саме запашними й апетитними кабачками! А щоб вони викликали ще більший апетит, їх потрібно вміти грамотно поєднувати з іншими інгредієнтами. Меню Клуб Файного Міста включає досить незвичну, проте надзвичайно смачну страву, основним компонентом якої є саме кабачки. Композицію свіженьких і ароматних оладок доповнюють броколі, морква, кіноа, лосось і ніжнющий крем-сир.
  2. Гофри з полуницею. Це справжня знахідка для ласунів під час спеки! Хрумка бельгіська вафля щедро поливається солоною карамеллю. Смак десерту, своєю чергою, ідеально доповнюють ванільне морозиво, свіженька полуниця та лохина.
  3. Паштета з курячої печінки з полуничним соусом. Так, у паштеті з курячої печінки нічого дивного й особливого немає. А Ви хоча б раз його поєднували, на перший погляд, з непоєднуваним? А як чудово гармонує паштет з солоденьким і свіженьким полуничним соусом! Подається ця оригінальна закуска з цибулевим багетом власного виробництва.
  4. Салату з кіноа, подмідорами й авокадо. Під час літньої спеки так хочеться чогось дійсно освіжаючого та корисного. Саме таким є цей салат. До його складу входять: кіноа, помідори свіжі та в'ялені, синя цибуля та авокадо. Заправляється страва пікантним бальзамічним соусом, а подається з руколою, чіпсами начос і сиром фета. Цікаві поєднання, чи не так? 
  5. А також інші страви, замовити які ви можете у закладі або на сайті fainemisto.com.

Клуб Файного Міста - це той заклад, де поїсти в Тернополі можна по-справжньому смачно та з користю для організму. А оновлене меню викликає ще більше бажання насолодитись чимось оригінальним! Спробуйте і Ви!

Читайте також: Легкий сніданок в Клубі Файного - замовляй у ліжко

 

Клуб Файного міста: обирайте резерв столиків чи доставку! Проведіть час так, як цього хочете Ви!

Зацікавила позиція Special? Щоб замовити страви з оновленого меню, ми Вам пропонуємо відвідати наш заклад. Клуб Файного міста резерв столиків відбувається по номерах телефонів 0980557711, 0352519444. Проведіть час з найближчими людьми незабутньо, а ми неодмінно зробимо Ваш настрій по-справжньому позитивним. Розділіть з нами свою радість! Ми допоможемо Вам організувати будь-яку святкову подію чи вечірні посиденьки на найвищому рівні. 

А коли є бажання залишитися вдома, в гостях чи на природі, тоді ідеальним рішенням стане доставка їди. Вона виконується професійно досвідченими кур'єрами. Вони добре ознайомлені з картою міста та передмість. Клуб файного доставка здійснюється максимально швидко, жодних непередбачуваних ситуацій немає. Кур'єри привозять страви в ідеальному стані у зручному та безпечному посуді! Якщо Ви зголодніли чи просто бажаєте провести час з близькими у невимушеній атмосфері, тоді Вам пропонується Клуб Файного Міста доставка. Скористатись послугою ми пропонуємо у мобільному додатку, на сайті чи по номерах телефонів 0980557711, 0352519444.

Наступна стаття >Наступна стаття