Смачний та легкий відпочинок з друзями - сіті-кафе Клуб Файного міста

2023-07-04

У цей складний час так важливо оточити себе людьми, які змушують вас завжди посміхатись і відволікатись від буденних проблем. Саме тому, ми СРФМ, радимо вам періодично організовувати посиденьки з друзями, ділитися з ними своїми емоціями, розповідати цікаві історії та дізнаватися, що нового в них. Дійсно, такий відпочинок об'єднує та дозволяє отримувати радість, яка неодмінно закарбується в пам'яті та позитивно відобразиться на вашій роботі, у сімейних стосунках, відносинах із соціумом. Щоб зустріч пройшла незабутньо та залишила позитивні враження, ми рекомендуємо завітати у сіті-кафе Faine misto Klub, розташоване у самому центрі міста. А коли вам хочеться провести час вдома, в гостях чи на природі, в справді нестандартній атмосфері подалі від сторонніх очей, тоді чудовим виходом із ситуації стане їжа на замовлення з доставкою по місту та прилеглих до нього селах. Ми прийдемо до вас навіть тоді, коли вам по певних причинах не виходить відвідати нас, адже даруємо турботу не лише всередині закладу, а й на відстані.

доставка їжі клуб файного

 

До пива закуски і не тільки: які частування радить замовити Клуб ФМ для посиденьок з друзями?

Щоб ваш час у колі друзів пройшов справді весело та залишив море позитивних емоцій, ми радимо замовити закуски. У меню їх представлено безліч, серед безумовних фаворитів хочемо відмітити наступні:

  1. До пива закуски. Якщо ви плануєте організувати релаксуючий відпочинок з келихом пінного в руках, зробіть так, щоб напій смакував ще краще. Ми раді представити вам соковиті клубні крила, хрусткі цибулькові кільця, запашну моцареллу фрі, що так апетитно тягнеться, клубні чіпси з пармезаном, пікантні начос, ніжний лаваш гриль з беконом і сиром та інші популярні закуски на доставку чи всередині закладу. 
  2. Холодні закуски. Вони стануть ідеальним доповненням до святкового столу або ж самостійними стравами, якщо ви плануєте організувати легкий перекус. Меню включає такі страви: брускети з розмаїттям смаків, оселедець з грінками, легкий паштет, що подається з грінками, сирно-м'ясні антіпасті чи ідеально оформлене плато, яке чудово смакує з келихом вина. Так, для ідеального релаксуючого вечора чи літнього пікніка чудовим рішенням стануть холодні закуски, доставка яких від СРФМ неодмінно подарує вам посмішку та позитив!
  3. Сети на компанію. Плануєте зібратися великим дружнім колом - у такому випадку варто закуски на компанію замовити. Якщо ви обожнюєте поїсти від душі та наповнити організм енергією, зверніть увагу на набір з м'ясних страв, що включає: курячий шашлик, стейк з телятини, клубні ребра, запечені крила, овочі на грилі та картоплю по-селянськи. Подобаються смаколики, приготовані у фритюрі, - оберіть “Фірмовий сет фрі”, який складається з бастучіні, клубних крил, картопляних діпів, сиру косичка фрі та цибулевих кілець. Коли ви плануєте організувати посиденьки на всю компанію з пінним, чудовим доповненням стане “Клубний сет до пива”. У ньому ви знайдете моцарелу фрі, ковбаски гриль, клубні крила, чіпси начос, лаваші з начинкою з моцарели та бекону. Сет закусок доставка - це запорука хорошого настрою та ситості кожного учасника посиденьок!

З настанням теплої пори ми радимо вам проводити якомога більше часу на свіжому повітрі, а для організації веселого пікніку вам неодмінно знадобляться апетитні коктейлі. Візьміть їх з собою, адже вони у нас пропонуються в алюмінієвих банках, упаковках, що дозволяють зберегти вишуканий смак напоїв і оригінальність їх консистенції. Меню Клубу Файного Міста включає такі популярні коктейлі: “Тернопільський Спрітц”, “Мрія”, “Козацький драйв” і “Ян Амор”. У кожному напої є своя особливість, тому оберіть, який вам найбільше імпонує, і спробуйте його скуштувати у поєднанні з найкращими закусками. Звертайтесь у Клуб Файного міста, доставка у нас пропонується не тільки їжі, але й бездоганних коктейлів для підняття настрою та отримання невимовної освіжаючої насолоди!

Читайте також: Всі на пікнік з друзями! - доставка їжі від Пабу Файного

 

Плануєте відпочинок вдома, на природі чи в гостях - у передмістя та Тернопіль доставка їжі пропонується!

Хочете смачні закуски до пива купити чи, можливо, частування до апетитних коктейлів - оберіть Клуб Файного Міста. Завдяки нам, вам вдасться організувати безтурботний відпочинок будь-де, адже по передмісті та місту Тернопіль доставка їжі здійснюється. Вартість послуги складає 60 грн. і 80 грн., в залежності від вашого розташування. Замовити їжу у Тернопіль чи на околиці ви можете і з безкоштовною доставкою, якщо сума в чеку складає 2000 грн. і більше. Щоб організувати незабутній вечір у колі друзів з найсмачнішими закусками на будь-який смак, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 чи спробуйте здійснити замовлення онлайн на сайті fainemisto.com, попередньо зацінивши Клуб Файного міста меню. Ми завжди вам допоможемо з організацією не тільки веселого, але й смачного відпочинку, а щоб ви розпочинали посиденьки без тривалих очікувань, кур'єри прибувають настільки швидко, наскільки це можливо!

Наступна стаття >Наступна стаття