Смачні страви закладів Файного Міста Тернопіль - кулінарні тренди

2020-07-24

Ми часто ходимо в різні заклади Тернополя, їмо улюблені страви, але рідко задумуємося, що приготування їжі – це справжнє мистецтво. Кулінарія – це дійсно не лише про те, щоб зготувати їжу, це про те, як зробити її смачною й красивою. І в цій галузі теж є свої модні тренди.

Сім’я ресторанів Файного міста хоче поближче познайомити своїх гостей із нашим бренд-шефом Вадимом Тімофєєвим, і поділитися з вами його знаннями про тренди в кулінарії.

Кулінарні тренди від бренд-шефа мережі ресторанів Файного міста

Вадим Тімофєєв вводить у меню ресторанів Тернополя від Сім’ї ресторанів Файного чимало кулінарних трендів. Зокрема таких:

1. Сезонні меню. Це завжди хороший природній привід для оновлення стандартного меню. Крім того, сезонні страви мають такі плюси:

  • Користь продуктів. Адже в сезон всі овочі, ягоди та фрукти потраплять буквально «з грядки – в тарілку», а це – максимум користі.
  • Економія. До прикладу, влітку на ринку можна за копійки купити купу свіжих овочів та зелені? Різні продукти ростуть в різні сезони, наприклад гриби, цитрусові, гарбузи і так далі, і цим потрібно користуватися.
  • Ефект новизни. Це спосіб нагадати про себе постійним відвідувачам і залучити нових. Потрібно радувати всіх смачними стравами по сезону, і дарувати відповідний гарний настрій.

2. Локальність продуктів.

Раніше всі завжди хотіли дивувати та балувати відвідувачів закордонними стравами і продуктами, але цей час уже минає. Та й ціни ростуть, а часом дістати той чи інший продукт, щоб ще й якість його була стабільною, просто неможливо. Тому ми шукаємо фермерів і виробників серед місцевих. Домовлятися з ними простіше, якщо не сподобалося, то можна повернути або навіть до них приїхати і показати, що саме потрібно.

3. Трендовість яйця в стравах.

Яйця – це безперечний фуд тренд 2020 року. У мішечку, пашот, омлет і яєчня в різних варіаціях. Це не дивно, адже яйця смачні та корисні, і підходять навіть під келих Просеко або Аперолю.

Це і раніше було трендом, просто не модно було показувати яйця, а зараз страви з яйця можуть бути настільки привабними, що гріх не поділитися ними в інстаграмі.

Популярні ресторани Тернополя - чому так люблять Сім'ю Файного Міста

Ресторани Тернополя від Сім’ї Файного люблять як тернополяни, так і гості міста. Часто можна почути, що це справді кращі заклади Тернополя. Так в чому ж секрет?

Все просто – у всіх наших закладах дуже смачна кухня, приємна атмосфера та турботливе і ввічливе відношення до кожного клієнта, адже наші гості для нас – найбільша цінність. Нам дуже важливо задовольнити смакові забаганки відвідувачів, тож до кожної страви ми докладаємо максимум зусиль, душі та любові.

Кожен наш заклад має свою неповторну концепцію.

  • Файне Місто – де паб, де кожен може відпочити після важкого дня з компанією друзів чи рідних за демократичну ціну.
  • Клуб Файного – міське ф’южн кафе із смачною європейською кухнею й затишною атмосферою.
  • Бар Пасаж Адлера 13 – центр барної та алкогольної культури в Тернополі та місце, де найкращі бургери.
  • Young – ресторан азіатської кухні із смачними суші, ролами та іншими паназіатськими стравами.
  • Na Nebi – ресторан української кухні, де традиції переплітаються з сучасністю і створюють неймовірно смачні та оригінальні страви.

Тож якщо шукаєте в місті Тернопіль, де смачно поїсти, завітайте до закладів Файного і ви не пошкодуєте.

Наступна стаття >Наступна стаття