Смачні ідеї романтичної вечері - які страви замовити на доставку аби їй точно смакувало?

2022-02-07

На дворі лютий, а отже наближається найромантичніше свято року – День святого Валентина, або ж День закоханих. Однією з найкращих можливостей провести особливий день в компанії з коханою людиною є романтична вечеря вдома у затишній атмосфері. Якщо Ви хочете таким чином по-справжньому здивувати Вашу половинку та запам’ятати приємні емоції від святкування надовго, пропонуємо кілька порад як організувати романтичну вечерю:

  • Визначтесь з концепцією. Традиційна романтична вечеря на двох – безпрограшний варіант, однак зробити День закоханих унікальним допоможе тематичне побачення у стилі спільного улюбленого фільму, виконавця або певного періоду (наприклад, 1970-х рр.).
  • Продумайте оригінальний спосіб запрошення. Ви можете завчасно розповісти про власні наміри організувати романтичну вечерю, але сюрприз виявиться куди приємнішим для Вашої половинки. Тому вигадайте привід, щоб кохана людина гарантовано прибула в зазначене місце та час.
  • Подбайте про романтичну атмосферу до найменших деталей. Спеціально облаштоване місце для вечері зі свічками, квітами, ліхтарями, ароматичними паличками та улюбленими піснями додаватимуть легкості та налаштовуватимуть на приємні емоції.

Які замовити страви, щоб романтична вечеря вдома вразила Вашу половинку?

доставка їжі тернопіль роматична вечеря з доставкоюЩоб романтична вечеря вдома стала ідеальною, завчасно потрібно подбати і про страви, які сподобаються Вашій дівчині або хлопцеві та зроблять розмову не лише приємною, а й надзвичайно смачною. Звісно, Ви можете приготувати страви на романтичну вечерю самостійно, продемонструвавши власні кулінарні здібності, однак значно краще не витрачати велику кількість часу та сил на кухні й замовити їжу з доставкою від найкращої мережі закладів Сім’я ресторанів Файного Міста. 

Наші заклади пропонують унікальні страви на романтичну вечерю, які 100% вразять Вашу половинку. З досвіду багаторічної діяльності, особливо рекомендуємо замовити на доставку романтичної вечері наступні страви:

  • суші з клубу з панзаійською кухнею Янг Тернопіль. Кілька десятків різновидів найсмачніших в місті ролів та сетів різного розміру – саме за таке різноманіття та оригінальність поєднання інгредієнтів містяни обирають Young для доставки суші в Тернополі.
  • десерти з ресторану європейської кухні Na Nebi. Складно уявити романтичну вечерю вдома без солодкого завершення у вигляді ніжних чізкейків, круасанів, макаронів або торту. Від того, що пропонує Na Nebi в своєму меню солодких страв на доставку десертів в Тернополі, очі розбігаються!
  • піца з пабу Файне Місто. 8 варіантів смачної та поживної класичної італійської й авторської піци, кожний шматочок якої готується з любов’ю, доступні для кожного на доставку піци в Тернополі.
  • напої. Авторські коктейлі від Сім'ї ресторанів Файного міста стануть чудовим доповненням до романтичної вечері! 

Сім'я ресторанів Файного міста – найзручніша доставка їжі в Тернополі

Сім'я ресторанів Файного міста піклується про Ваш комфорт та прагне створити всі умови, аби Ваша романтична вечеря на двох минула бездоганно. Саме тому ми здійснюємо доставку їжі в Тернополі в будь-яку локацію та за межі міста.

Замовити їжу в Тернополі з наших закладів Ви можете:

  • завітавши особисто у відповідний ресторан;
  • у безкоштовному мобільному застосунку «Файне місто»;
  • онлайн на нашому сайті fainemisto.com;
  • зателефонувавши за номером 098-055-77-11 або 0352-51-94-44.

Замовивши доставку їжі з наших закладів, Ви отримаєте не просто страви високої іноземної кухні, приготовані в українській інтерпретації, з оригінальною подачею та за демократичними цінами, а й відчуття справжнього сімейного затишку, смакуючи ними разом зі своєю коханою людиною в такий особливий День святого Валентина. 

Сім’я ресторанів Файного Міста - ми створюємо ваші теплі спогади й атмосферу любові та тепла!

Наступна стаття >Наступна стаття