Смачні і соковиті бургери із доставкою від Пасаж - які смаки варті уваги?

2022-02-09

Якщо запитати в пересічного тернополянина про заклад, де пропонують найбільше в місті різноманіття бургерів, то він неодмінно назве Пасаж Адлера 13. Пасаж – це справжні американські авторські бургери Тернопіль з оригінальною та унікальною подачею, скуштувати які вже хочеться при першому погляді, навіть будучи не надто голодним!

Бар 13 як невіддільна частина мережі закладів Сім’я ресторанів Файного Міста постійно працює над удосконаленням меню, щоб відповідати запитам та очікуванням своїх клієнтів. У нас Ви можете замовити ситні, смачні, брутальні та великі американські бургери на доставку та отримати їх ще гарячими!

Нові бургери Тернопіль в Пасажі Адлера 13, які потрібно спробувати кожному!

замовити бургериЩоб підтримувати статус закладу, де пропонують найкращі бургери Тернопіль, ми нещодавно додали нашого асортименту аж 5 бургерів! Ми переконані, що нові крафтові бургери вам точно сподобаються та, спробувавши всього один, ви неодмінно захочете поласувати усіма кулінарними надбаннями американської культури, представленими в Пасажі Адлера 13.

  • DOUBLE BURGER GRILL надає можливість насолодитись ніжним поєднанням двох котлет з телятиною, моцарели, айсбергу, помідорів, корнішонів, американської гірчиці, соусів гриль та блю чіз й картопля фрі або батат на вибір. Чудовий варіант швидко та поживно втамувати голод!
  • Для любителів бургерів на грилі ми маємо NEW BURGER З ЛОСОСЕМ, до якого також входять сир фета з соусом гуакамоле, кабачки, перець болгарський, айсберг, соус васабі, соус гриль та картопля фрі або батат на вибір. 
  • Пікантний NEW ТЕХАС BURGER – одне з найбільш унікальних поєднань інгредієнтів в нашому закладі: рвана телятина, помідори, синя цибуля, перець халапеньйо, цибуля кріспі, чіпси начос, соуси баффало, чеддер, сирний й картопля фрі або батат на вибір! 
  • Для тих, хто переконаний, що м’яса в бургері багато не буває, Пасаж Адлера 13 має особливий NEW BURGER DOG З ТЕЛЯТИНОЮ, сосискою, сиром чеддер, корнішонами, синьою цибулею, руколою, гірчицею, соусом блю чіз, соусом гриль та картоплею фрі або бататом на вибір.
  • Останній в переліку, але не останній за смаком, NEW CAMAMBER BURGER З ТЕЛЯТИНОЮ, руколою, цибулевими кільцями, беконовим джемом, соусами чеддер та ягідним й картоплею фрі або бататом на вибір. Спробуйте як поєднується телятина із солодкими соусами тільки Пасажі Адлера 13! 

Доставка бургерів в Тернополі з Пасажу Адлера 13 – привеземо смакоту, де б Ви не знаходились!

Як і інші заклади Сім’ї ресторанів Файного Міста, Пасаж Адлера 13 піклується насамперед про те, що кожний наш бургер мав унікальний та бездоганний смак. Перевірити особисто та переконатись в цьому кожний тернополян може, замовивши доставку бургерів в Тернополі з нашого закладу за наступними умовами:

  • здійснити замовлення можливо онлайн на сайті fainemisto.com, у безкоштовному мобільному застосунку «Файне Місто», зателефонувавши за номером 098-055-77-11 або 0352-51-94-44 або завітавши до Пасажу Адлера 13 особисто в робочий час;
  • замовлення на будь-які страви європейської кухні та бургер в Тернополі на доставку приймаються щоденно з 12:00 до 22:20;
  • доставка бургерів відбувається в будь-яку локацію міста та за його околиці;
  • Пасаж Адлера доставка відбувається протягом 30-40 хвилин в Тернополі та 1-1,5 години за межі міста.

Доставка бургерів від Пасажу Адлера - це завжди неповторні смаки, соковита начинка та хрустка булочка, які в поєднанні з картоплею фрі або бататом та кількома соусами або сирною ванною дозволяють повністю зануритись в американську культуру, не виходячи з дому. Значно приємніше їсти бургери не самому, а з друзями або родинному колі, тому замовляйте бургери в Тернополі з Пасажу Адлера 13 та влаштуйте справжній відпочинок в гучній компанії!

Наступна стаття >Наступна стаття