Смачні домашні страви з Роуд - що замовити на вечерю?

2023-12-21

Іноді виникають ситуації, коли ти повертаєшся з роботи втомленим, а холодильник порожній. Щоб смачно та збалансовано поїсти, не витрачаючи зайвих сил і часу на кухні, ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, радимо тобі замовити їжу додому з доставкою. Якщо ти обожнюєш традиційні страви української кухні, чудовим вибором для ідеальної вечері стане Cafe Road. В меню представлена їжа, що смакує по-домашньому. Вона підкорює серця за вишуканий смак, користь і створення відчуття ситості.

замовити страви роуд

 

Що замовити на вечерю, коли зголоднів після важкого робочого дня: поради від закладу Роад!

Досі думаєш і вагаєшся, що замовити на вечерю, хутчіш переглядай з ресторану Road у Тернополі меню. Провідні позиції серед поціновувачів традиційних смаків займають такі страви української кухні:

  • Борщ чи бульйон з локшиною власного приготування. Щоб наповнити свій організм енергією, варто скуштувати ввечері щось ріденьке. Наваристий червоний борщ чи ніжний курячий бульйон - обирай сам, що тобі більше подобається, та замовляй на доставку.
  • Котлети з картопляним пюре. Не знаєш, що замовити поїсти, - цей варіант стане ідеальним за будь-яких умов. Соковита котлета на основі курячо-свинячого фаршу класно гармонує з повітряним і запашним картопляним пюре. Завершує цю смакову композицію маринований огірок.
  • Деруни. Цікавлять домашні страви на замовлення для ситної вечері - обери хрусткі деруни, що подаються зі сметаною. Це справжня класика, від якої відмовитися дуже важко. Кожен шматочок просто тане в роті та нагадує нам смак дитинства. Якщо ж є бажання спробувати щось незвичайне - дерун з куркою до твоєї уваги! Він створює неповторний тандем з ароматними грибами, ніжним сиром і свіжою зеленню.
  • Вареники з картоплею. Коли ти після роботи дуже зголоднів, варто заказати їду, яка ефективно втамовує це відчуття. Скуштуй вареники з картоплею, що подаються зі сметаною та зеленню. Така вечеря точно подарує насолоду та відчуття ситості.
  • Пельмені. Ми пропонуємо дві варіації страви: зі свининою й індичкою. Така їжа справді ситна та нереально смачна. На вечерю це класний варіант, коли хочеться не напівфабрикату, купленого в магазині, а чогось свіженького та приготовленого власноруч.
  • Традиційні голубці. Це їжа справжнього українця. Скуштуйте ідеально приготовлені голубці, які на додачу до всього ми подаємо з ніжним і запашним грибним соусом. Цей тандем встиг підкорити серця багатьох наших гостей, адже голубці чудово підходять для ситної вечері.

Обери ресторан з доставкою Роуд, де окрім перших страв і основи представлені збалансовані салати та закуски. Вони чудово підходять для ситної вечері, а також у тих випадках, коли до тебе неочікувано завітали гості.

Читайте також: Відпочинь від справ у Клубі Файного міста

 

Бажаєте замовити їжу в Тернопіль і передмістя - доставка від Road прийде на допомогу!

Кафе road (роуд) - європейська, домашня кухня у Тернополі, яка заслуговує окремої уваги. По-перше, для приготування їжі ми застосовуємо лише свіжі продукти. По-друге, кожна страва у нас виходить надзвичайно смачною, адже ми вміємо готувати і робимо це з любов'ю, що не менш важливо. По-третє, насолодитися їжею з нашого закладу Роад ти можеш будь-де, адже у нас виконується доставка домашньої їжі по Тернополю та передмісті. Хочеш смачно повечеряти, не витрачаючи часу на кухні, - телефонуй нам за номером 068-055-77-11 або оформляй замовлення їжі додому онлайн на сайті, попередньо переглянувши меню. Зголоднів після важкого дня - не проблема, адже щоб підняти настрій і насолодитись улюбленими смаколиками, ти можеш замовити їжу в Тернопіль і на околиці з доставкою від СРФМ!

Наступна стаття >Наступна стаття