Скуштуйте страви української кухні в новій інтерпретації у ресторані NA NEBI

2019-05-26

Чи замислювалися Ви над тим, як швидко ми адаптуємося під нові течії, тренди, умови? Це можна відслідкувати в одязі, технологіях, музиці та ще безлічі речей… Українська кухня теж не стоїть на місці, вона змінюється, доповнюється, вимагає нового. Мережа закладів Файне Місто пропонує поглянути на звичні страви інакше та скуштувати наше бачення сучасної кухні.

Оригінальне меню ресторану НА НЕБІ здивує спраглих до кулінарних вражень!

neboМи обожнюємо українську кухню, але разом із тим розуміємо, що сучасний гість не концентрує свою увагу на традиційних стравах і звичній подачі. Тому концепція ресторану NA NEBI кардинально відмінна: ми інтерпретуємо українське своєрідно, презентуємо гостю те, що насправді імпонує йому саме сьогодні.

Національні українські страви мають місце бути у нашому меню, адже карпатська грибна юшка з галушками, наприклад, та борщ завжди поза конкуренцією. Але ж обід сучасного українця вже не складається виключно з традиційних страв, тому ми вкраплюємо європейські та середземноморські нотки до кожної позиції. Яловичі реберця у пивній глазурі з печеними овочами, стейки «Рібай» і «Томагавк», тар-тар з оселедця, сир з лавандою, мідії у винній юшці – ресторан НА НЕБІ знає, чого бажає гість тут і зараз.

Сімейний відпочинок значно приємніший, коли смачно пахне, добре їсться і око тішиться красою: ресторан української кухні NA NEBI запрошує на вишуканий обід!

Модернізований класичний дизайн, переосмислена традиційна кухня, але незмінно гарний сервіс і смачні страви. «Файні» ресторани Тернополя завжди прагнуть зробити відпочинок своїх гостей приємнішим, тому дослухаються до їх побажань. Ми адаптуємося під ритм і стиль відвідувачів, тому і виникла ідея інтерпретувати українську кухню інакше – вона змінюється разом із Вами.

Запрошуємо відвідати наш ресторан та оцінити «кулінарний апґрейд» звичних страв: бронюйте столики на fainemisto.com та за телефоном 068-211-77-11. NA NEBI очолює заклади Тернополя, що відрізняються унікальною концепцією та власним оригінальним баченням. Скуштуйте страви з меню, українська кухня якого здивує Вас та наповнить життя новими смаковими враженнями!

Наступна стаття >Наступна стаття